Banner ontwerp

Een banner ontwerp nodig? Bij Happy Copy worden ontwerpen gemaakt voor website’s, binnen- en buitenreclame waaronder banners, spandoeken, vlaggen, lichtbakken, buitenreclame, beachflags, magneetplaten en reclameborden.

Een banner is een breed begrip in de grafische branche. Het kan gaan om een smalle poster, een onderdeel van een website of om een spandoek op bijvoorbeeld zeildoek, welke al dan niet in een buizenframe wordt gespannen. Dan is er ook nog de rolbanner of quickbanner. Dit is een strook zeildoek of papier, opgerold in een aluminiumcassette, die uitgerold zelfstandig kan staan.

Eigenlijk is het ontwerp voor ieder type banner mogelijk, want een banner ontwerp is vaak een combinatie van een foto en tekst. Maar ook uitsluitend een tekst of logo zijn mogelijk. Indien een klant in een schets aangeeft, wat er op welke plaats op banner ontwerp moet komen, zal dit het proces versnellen. In beide gevallen maakt een ontwerper van Happy Copy een ontwerpproef en verzend deze per mail, waarna de klant kan aangegeven of het correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden.

Na goedkeuring en naar gelang van de gemaakte afspraak wordt het banner ontwerp in productie genomen. Ook kan een ontwerp digitaal geleverd worden, zodat uw eigen (gekozen) drukker het kan produceren. Geef ons de specificaties van uw drukker en we passen het ontwerp hierop aan.

Daarnaast levert Happy Copy een breed scala aan reclameproducten zoals banners (met of zonder buizenframe), rolbanners, spandoeken, vlaggen, lichtbakken, buitenreclame, beachflags, magneetplaten en reclameborden en montage op locatie is ook mogelijk.

Happy Copy