Briefpapier ontwerp nodig?

Briefpapier ontwerp nodig? Happy Copy heeft een eigen ontwerpservice, waar dagelijks briefpapierBriefpapier_ontwerp_nodig voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen wordt ontworpen.

In de meeste gevallen levert de klant een logo en de tekst aan per e-mail, met een korte beschrijving wat op welke positie* van het papier gewenst is. De ontwerper van Happy Copy maakt dan een ontwerpproef en verzend deze per e-mail, waarna de klant kan aangegeven of het correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden.

In de meeste gevallen gaat na goedkeuring het bestand naar de drukkerij van Happy Copy, waar zorgvuldig de aangegeven hoeveelheid gedrukt wordt. Heeft u zelf een drukkerij, dan is alleen de opmaak verzorgen ook mogelijk. Geef ons de specificaties van uw drukker en we passen het ontwerp hierop aan.

*voor het plaatsen van de elementen, zoals het logo en de tekst zijn er zijn diverse mogelijkheden, denk aan een logo links, rechts of gecentreerd. In een bovenhoek of aan de onderzijde, wel of geen lichte versie van het logo als achtergrond. Ook als er vensterenveloppen gebruikt worden dient rekening gehouden te worden met de plaatsing van de elementen.

Happy Copy