Kalender 2023

Dit jaar hebben we drie voorbeeldkalenders ontworpen. Op speciaal verzoek ook een liggend formaat. Deze ontwerpen zijn bruikbaar voor bedrijven en persoonlijk gebruik. Een voorbeeldkalender kan geprint of gedrukt worden op ieder A-formaat.

De blokken van de maanden (A) liggen vast, maar wel kan de kleur van de achtergrond en de tekst aangepast worden. De gebieden (B)(C) + (D) + (E) + (F) kunnen vrij ingevuld worden. Het aanpassen van de basis kalender naar uw huisstijl of eigen wensen is mogelijk vanaf ± € 12,50 per 10 minuten afhankelijk van de aanpassingen. Kalender-2023-voorbeelden-website-bedrijven-particulieren-happycopyZelf een ontwerp aanleveren wat wij op de basiskalender plaatsen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Een JPG of PNG bestand is het makkelijkste om te plaatsen. Een logo plaatsen op de kalender wordt het mooiste als u hiervoor een EPS Vectorbestand aanlevert.

Op formaat A4 hebben de onderstaande gebieden (zie boven) de volgende maten:

GebiedBreedteHoogteKalendervoorbeeld
B195 mm138 mm1
C195 mm30 mm1
D67 mm285 mm2
E184 mm146 mm3
F184 mm30 mm3

Het grote voordeel van een kalender met logo of foto is dat hij het gehele jaar gebruikt wordt, waardoor uw logo zichtbaar blijft. Liever een ander of groter formaat? We kunnen het ook vergroten naar een posterformaat. Of een heel ander ontwerp met een kalenderlayout? Interesse? Mail ons voor een vrijblijvende offerte.

 

Toepassing:

  • Bedrijfskalender, Familiekalender, etc.

Wij leveren ook:

Happy Copy