Vuurwerk

Sinds 1997 verkoopt Happy Copy de laatste 3 dagen van het jaar vuurwerk onder de naam Vuurwerkverkooplekkerknallen.nl Deze verkoop vind plaats op de Goudriaankade 14 (om de hoek bij Happy Copy). Van kleine producten als astronauten, sterretjes en jumping jacks tot professionele cakes en siervuurwerkpakketten.

Meestal is rond 6 december onze folder gereed en de webshop weer online. Voor meer informatie kijk op: www.lekkerknallen.nl

Marijn Vuurwerk
In Den Haag en omstreken is Happy Copy exclusief dealer van het vuurwerkmerk: Marijn. Uniek hieraan is is dat het in een ander deel van China geproduceerd wordt, waardoor de effecten en de uitwerkingen uniek en mooier zijn dan het bekende reguliere vuurwerk. Dus je hebt net wat mooiere effecten en knallen dan je buren! Wij zelf krijgen vaak tijdens het afsteken de vraag of het wel legaal is, maar dat is het natuurlijk en het heeft ook een CE keurmerk.

In het verleden was het vuurwerkmerk Marijn herkenbaar aan eenvoudige grijze verpakkingen, echter is er besloten om ook kleurrijke verpakkingen te maken. Dit zal niets afdoen aan de kwaliteit, want Marijn staat al vele jaren eenzaam aan de top als het gaat om unieke producten voor een relatief laag bedrag. Zo zijn de ‘Binkies’ singleshots mortiertjes met nitraat nog steeds de hardste knallers en zijn cakes zoals boefje en familieplezier nog steeds toppers. Ook wordt Marijn vaak gekocht door de echte vuurwerkliefhebber, maar als je het eenmaal hebt afgestoken ben je snel zelf een liefhebber.