Envelop ontwerp

Een envelop ontwerp nodig? Happy Copy heeft een eigen ontwerpstudio, waar
enveloppen voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen worden ontworpen.

Happy Copy is één van de weinige bedrijven die zogenaamde ‘All-Over’ bedrukte enveloppen ontwerpt en levert. Bij dit type enveloppen zijn alle kanten van de envelop bedrukbaar en dit maakt deze enveloppen bijvoorbeeld geschikt voor speciale acties. En het is mogelijk een envelop volledig in de kleur van een huisstijl te bedrukken.

In de meeste gevallen levert de klant een logo en de tekst aan per e-mail, met een korte beschrijving wat op welke positie* van de envelop gewenst is en of er een venster in de envelop moet komen. Indien er geen bestanden zijn dan is is een schets meestal voldoende. In beide gevallen maakt een ontwerper van Happy Copy een ontwerpproef en verzend deze per mail, waarna de klant een keuze kan maken en kan aangegeven of het correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden. Daarna wordt er altijd even een ‘dummy-envelop’ gemaakt zodat het eindresultaat al gezien kan worden.

Na goedkeuring en naar gelang van de gemaakte afspraak worden de enveloppen in productie genomen. Ook kan een envelop ontwerp digitaal geleverd worden, zodat uw eigen (gekozen) drukker het kan produceren. Geef ons de specificaties van uw drukker en we passen het ontwerp hierop aan.

*voor het plaatsen van de elementen, zoals het logo en de tekst zijn er diverse mogelijkheden: In een bovenhoek of aan de onderzijde, op de klep, wel of geen lichte versie van het logo als achtergrond.

Happy Copy