Flyer ontwerp

Een flyer ontwerp nodig? Happy Copy heeft een eigen ontwerpservice waarFlyer ontwerp
dagelijks flyers worden ontworpen. Van eenvoudige flyers met alleen tekst tot flyers met foto’s, teksten en andere grafische elementen. Happy Copy ontwerp o.a. flyers voor particulieren, scholen, bedrijven en instellingen.

Happy Copy is gespecialiseerd in flyers voor o.a. klusbedrijven, bouwbedrijven, loodgieters, glazenwassers, schoonmaakbedrijven, restaurants, foodtrucks, catering, feesten, etc. Behalve de standaard formaten van de A-serie (A6, A5) zijn rond, ovaal en vierkant ook mogelijk.

In de meeste gevallen levert de klant een logo en de tekst aan per e-mail, met een korte beschrijving wat op welke positie* van de envelop gewenst is en of er een venster in de envelop moet komen. Indien er geen bestanden zijn dan is is een schets meestal voldoende. In beide gevallen maakt een ontwerper van Happy Copy een ontwerpproef en verzend deze per mail, waarna de klant een keuze kan maken en kan aangegeven of het correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden. Daarna wordt er altijd even een ‘dummy-envelop’ gemaakt zodat het eindresultaat al gezien kan worden.

Na goedkeuring en naar gelang van de gemaakte afspraak worden de enveloppen in productie genomen. Ook kan een envelop ontwerp digitaal geleverd worden, zodat uw eigen (gekozen) drukker het kan produceren. Geef ons de specificaties van uw drukker en we passen het ontwerp hierop aan.

*voor het plaatsen van de elementen, zoals het logo en de tekst zijn er diverse mogelijkheden: In een bovenhoek of aan de onderzijde, op de klep, wel of geen lichte versie van het logo als achtergrond.

Happy Copy