Juridische faxservice

Omdat een fax nog steeds gebruikt wordt door juridische instellingen. Faxen we dagelijks naar rechtbanken, advocaten en wetswinkels.

Waarom heeft de rechtbank dan nog een fax? Dat is simpel: het staat in de wet. Mensen moeten veilig kunnen communiceren met de rechtbank. Je moet er niet aan denken dat een handige hacker processtukken vol vertrouwelijke informatie onderschept. Daarom mogen die alleen via de post, koerier of fax worden verstuurd. Mailen is voorlopig nog niet toegestaan.

Faxservice (Inclusief BTW)
(A4 of deel ervan)1e paginaVolgende paginaOntvangen per pagina
Nederland€ 2,25€ 1,00€ 1,00
Buiten Nederland€ 3,50€ 2,00€ 1,00
Turkije & Koerdistan€ 5,00€ 2,00€ 1,00
Noordafrika & Midden Oosten€ 5,00€ 2,00€ 1,00
Canada & Verenigde Staten€ 5,00€ 2,00€ 1,00
Overige landen€ 7,50€ 2,25€ 1,00


De juridische faxservice voorziet ook in het ontvangen van faxen. U kunt uw faxen door Happy Copy laten ontvangen. Het faxnummer is +31 (0)70 4450497. Laat dan de verzender ook even uw naam en telefoonnummer erop zetten, dan kunnen we contact opnemen met u zodra de fax binnen is.


JURIDISCHE FAXSERVICE VOOR BEDRIJVEN

Speciaal voor bedrijven hebben we ook de zakelijke juridische faxservice. Mail ons het PDF bestand wat gefaxt moet worden en het faxnummer, in combinatie met uw factuurgegevens. We versturen de fax direct, scannen het faxbewijs in en sturen deze samen met de factuur terug naar uw e-mail. Ook indien we gesloten zijn kunt u de mail versturen, we faxen het direct als we open gaan.


Toepassing:

  • Juridische stukken, bewijsstukken, processtukken, bezwaren, bezwaarschriften, dossiers, eigendomspapieren, juridische verklaringen, machtigingen, eigendomsbewijzen, vrijwaringsbewijzen en alles wat Faxservicesnel als bewijs bij een rechtbank, advocaat of notaris moet komen.

Wij leveren ook:

Happy Copy