Textieldruk

Wij kunnen op diverse manieren textiel te bedrukken, dit is afhankelijk van het aantal, de toepassing en uw logo. Hieronder een kleine beschrijving van de mogelijkheden:

TRANSFERdruk
Dit is de meest voorkomende manier van drukken, daarbij is transferdruk het snelste klaar. En de eisen van het aangeleverde bestand zijn veel makkelijker. We kunnen eigenlijk iedere JPG, PDF of Wordbestand drukken op uiteenlopende textielitems. Print uw foto’s, logo en/of teksten op t-shirts en draagtassen. Een nadeel van transferdruk is dat dit na enkele wasbeurten gaat vervagen en dat het uiteindelijk uitwasbaar is. Het meegeleverde wasvoorschrift vertelt u hoe u lange tijd plezier behoudt van uw bedrukte textiel.

FLEXdruk
Het is ook mogelijk letters en logo’s uit een flexfolie te snijden en op textiel te drukken. Dit biedt dezelfde kwaliteit als zeefdruk en is bij kleinere aantallen goedkoper met een kortere levertijd. Een logo moet aangeleverd worden als Illustrator Vector EPS Lijntekening, teksten kunnen gewoon in Microsoft Word, indien er geen gebruik wordt gemaakt van een speciaal lettertype. Het combineren van kleuren zoals bij zeefdruk is soms mogelijk, indien het geen sluitwerk is.

ZEEFdruk
Grote aantallen nodig? Moet textiel vaak gewassen worden of wordt het professioneel gereinigd? Zoals bij werkkleding in de bouw en horeca? Of heeft uw logo meerdere sluitende of speciale kleuren? Dan raden wij zeefdruk aan. Ook bij dit systeem moet een logo aangeleverd worden als Illustrator Vector EPS Lijntekening.

Print en Cut
Is een logo fullcolour of met speciale overloopkleuren? Heeft u slechts enkele stuks nodig, dan is misschien het Print en Cut systeem een oplossing. Hier wordt het logo eerst fullcolour geprint op een witte folie, daarna uitgesneden langs de contouren van het logo. Als het wordt aangeleverd als Illustrator Vector EPS Lijntekening met een duidelijke omtreklijn, komen er geen verdere kosten bij. Aanleveren als JPG is ook mogelijk, echter moeten we dan handmatig een omtrek tekenen, waar we studiokosten voor rekenen. Dit is per logo anders, maar we maken graag een offerte.

Happy Copy