Happy Copy Service

Het verlenen van goede service op het gebied van printen en afwerken is belangrijk in stad met veel bedrijven als Den Haag. Bedrijven die dagelijks ervoor zorgen dat onze economie blijft draaien, verwachten veel van de service van een printbedrijf.

Printen, kopiëren, drukwerk, plastificeren, inbinden alles is mogelijk. Of het nu gaat om enkele stuks of grote oplages Happy Copy is sinds 1996 gespecialiseerd in het verlenen van service. Niet zo gek dat steeds vaker bedrijven, hun printwerk bij ons uitbesteden. Daarnaast bieden we dezelfde service aan instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen en particulieren.

Ons motto is: ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ Dit kunnen we garanderen omdat we de productie op onze locatie doen. Dus supersnelle levertijden voor posters, kleurenprints, laserprints, tonerprints, stempels, t-shirts met transferdruk, visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, boekjes, rolbanners, etc. Daarnaast is het ook mogelijk direct te laten afwerken door middel van inbinden, vouwen en/of nieten, perforeren of gaten voor bijvoorbeeld een ringband of ordner boren.

Onze snelservice is heel makkelijk als u misgrijpt of op het laatste moment printwerk nodig heeft voor bijvoorbeeld een (belangrijke) afspraak.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren is digitaal via de mail. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan is het makkelijk via wetransfer, Happy Copy heeft een eigen kanaal om dit zo eenvoudig makkelijk mogelijk te maken: https://happycopy.wetransfer.com Indien gereed mailen we direct terug!

Op verzoek is er voor bedrijven, instellingen en scholen ook een eigen bezorgservice binnen de regio Den Haag. Moet uw opdracht op een andere locatie terechtkomen, dan overleggen we altijd hoe en op welk tijdstip u dit wenst.

Happy Copy