Werkkleding voor bloemisten

Werkkleding voor bloemisten is maar een voorbeeld van een branche waar Happy Copy voor veel bedrijven de werkkleding levert. Mede door de gunstige ligging nabij de veilingen en kwekers in het Westland is Den Haag een stad waar veel bloemisten, bloemsierkunstenaars en bloembinderijen gevestigd zijn.

Behalve werkkleding voor de bloemenbranche levert Happy Copy ook aan verpotters, plantstekkers, groentestekers, groentekwekers, gewasveredelaars, pottenwassers, trayvullers, ongediertebestrijders, kassenbouwers, marktkooplui, standwerkers, veilingmedewerkers, bloemenchauffeurs en -koeriers, etc.

In het geval van een bloemist is het even noodzakelijk om samen te bespreken waar voornamelijk gewerkt wordt. Maar meestal adviseren we donkere en sterke werkkleding aan. Plantensappen en potgrond kunnen makkelijk vlekken op een te lichte stof. Daarnaast kan het ook behalve erg warm (kas), ook juist koud en vochtig (binderij/koelcel) zijn.

In de catalogus met werkkleding hebben we voor eigenlijk alle beroepen werkkleding en bedrijfskleding, al naar gelang van de wensen in dit geval de loodgieter. Er wordt een plan/offerte gemaakt waar rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen en mogelijkheden. Alles is mogelijk van werkjas tot overal. En indien de loodgieter zelf een leverancier heeft voor zijn werkkleding kan Happy Copy na het beoordelen van de stof/materiaal van deze werkkleding deze meestal bedrukken.

Behalve werkkleding leveren we ook drukwerk voor de bloemenbranche, zoals: visitekaartjes, briefpapierstickers op rol, bestelbonnen, orderbonnen, kratkaarten, ansichtkaarten, magneetplaten, bloemkaartjes, steellabels, boeketlabels, etc. En indien er nog geen logo of ontwerp is, dan kan Happy Copy dit ook verzorgen.

Zie ook de speciale bedrijfskleding pagina!

Happy Copy