Her-illustreren van logo’s en huisstijlen

Happy Copy ontwerpservice is gespecialiseerd op het gebied van her-illustreren van logo’s en huisstijlen. Dit komt vaak voor als een vorige drukkerij op de één of de andere manier niet meer bestaat door bijvoorbeeld pensionering of faillissement.

Her-illustreren van huisstijlen gebeurd vaak als de originele drukbestanden niet meer digitaal beschikbaar zijn en bij een aanpassing van bijvoorbeeld adres, rekeningnummers, K.v.K of BTW nummer. De invoering van IBAN enkele jaren geleden bracht veel veranderingen met zich mee.

Het her-illustreren van logo’s en huisstijlen gebeurd ook wanneer een logo of beeldmerk uit de tijd is geraakt. Of wanneer een bedrijfsvorm veranderd is waardoor er in het logo de toevoeging B.V. of wanneer er een domeinnaam als .nl of .com toegevoegd moet worden.

Voor veel bedrijven is het een groot probleem om niet meer over de juiste bestanden te beschikken, omdat dan drukwerk niet meer makkelijk kan worden nabesteld. Indien Happy Copy de bestanden opnieuw aanmaakt, blijven deze bewaard op de server en kan een bedrijf hier altijd een bestelling uit plaatsen of deze bestanden gebruiken als basis voor een nieuw of afgeleid ontwerp.

Zie ook vectoriseren

Happy Copy