Happycopy.nl blijft u van dienst in de Coronacrisis!

Zoals u wellicht al vernomen heeft zijn ten gevolge van het coronavirus, drastische maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid. Om verder verspreiding van het virus te voorkomen hebben de overheden en de gezondheidsdiensten drastische maatregelen genomen.

Hierdoor worden het openbare leven en de economische en sociale activiteiten beperkt of komen deze zelfs stil te liggen. Ook bij happycopy.nl merken wij dat onze klanten hier gehoor aan geven en onze winkel minder bezoeken.

Wij waarderen dat u het algemeen belang en de gezondheid van u en onze medewerkers laat prevaleren boven al het andere.

Bij happycopy.nl zijn wij ons er echter ook van bewust dat veel (bedrijfseconomische) activiteiten achter de schermen nog wel doorgang hebben. Medewerkers werken massaal vanuit huis of treffen extra hygiëne maatregelen om het werk op een andere manier zo goed als mogelijk voort te zetten. Omdat happycopy.nl u ook in deze ‘crisisperiode’ van dienst wil blijven, willen wij de volgende dienstverlening onder uw aandacht brengen.

  • Happycopy.nl biedt u de mogelijkheid uw opdracht per mail of wetransfer aan te bieden. Met een  duidelijke omschrijving met betrekking tot de opdracht kunnen we al snel uit de voeten. Indien u uw telefoonnummer vermeld dan kunnen we bij eventuele vragen u bellen.
  • Alles wat per mail aangeleverd kan worden, kunnen wij in productie nemen. Denk dan aan printen, inbinden, posters, plastificeren, textieldruk, drukwerk, etc.
  • Happycopy.nl kan uw bestelling ook bij u afleveren. Vermeld meteen het afleveradres en factuuradres in de mail. Om de gezondheid van onze koeriers en medewerkers te waarborgen, wordt de bestelling bij de ingang afgeleverd.
  • Happycopy biedt digitale diensten aan op afstand. Bijvoorbeeld grafische opmaak van bestanden. Ook kunnen diensten zoals logo-ontwerp en vectoriseren prima doorgang vinden.
  • Happycopy biedt oplossingen op maat. Onze medewerkers denken graag met u mee en werken, binnen de veilige mogelijkheden graag mee aan maatwerkoplossingen.

We hopen u op deze manier de komende tijd van dienst te kunnen blijven en hopen u gauw, in goede gezondheid, persoonlijk te kunnen verwelkomen aan de Rijswijkseweg 310 in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Team Happy Copy

Ps. We kunnen uw gemailde printopdrachten ook per Post versturen of bezorgen!

Happy Copy