Happycopy.nl blijft u van dienst na de lockdown!

lockdown-happy-copy-opdrachten-printen-drukken-bezorgen-versturen

Onze printservice is op volle toeren blijven draaien. We zijn blij u weer te mogen ontvangen in de winkel, echter doe dit voor u en ons op een veilige manier. Kom alleen, denk aan uw mondkapje en de afstand 1,5 meter tussen u en andere personen / medewerkers in de winkel. 

  • Happycopy.nl biedt u de mogelijkheid uw opdracht per mail of wetransfer aan te bieden. Stuur uw PDF bestand met een korte duidelijke omschrijving. En vermeldt ook uw naam, adres en uw telefoonnummer. Wij produceren uw opdracht, waarna u het kan komen ophalen in de winkel. Betalen kan met pin of kontant.
  • Alles wat per mail aangeleverd kan worden, kunnen wij als printservice in productie nemen. Denk dan aan printen, inbinden, posters, plastificeren, textieldruk, drukwerk, etc.
  • Bezorgen of versturen met PostNL is in overleg tegen verzendkosten mogelijk. Vermeld dan meteen het afleveradres en factuuradres in de mail. Om de gezondheid van onze koeriers en medewerkers te waarborgen, wordt de bestelling bij de ingang afgeleverd.
  • Happycopy Printservice biedt ook digitale diensten aan op afstand. Bijvoorbeeld grafische opmaak van bestanden. Ook kunnen diensten zoals logo-ontwerp en vectoriseren prima doorgang vinden.
  • Happy Copy biedt oplossingen op maat. Onze medewerkers denken graag met u mee en werken, binnen de veilige mogelijkheden graag mee aan maatwerkoplossingen.

Met vriendelijke groet,

Team Happy Copy

Happy Copy