Happycopy.nl blijft u van dienst tijdens de lockdown!

lockdown-happy-copy-opdrachten-printen-drukken-bezorgen-versturen

Onze printservice draait op volle toeren. En afhalen aan de deur is mogelijk. Hierdoor blijven we bijna gelijk aan normaal u van dienst, met het enige verschil dat u niet binnen mag komen als gevolg van de lockdown voor niet-essentiële winkels is ook Happy Copy gesloten als winkel. 

  • Happycopy.nl biedt u de mogelijkheid uw opdracht per mail of wetransfer aan te bieden. Stuur uw PDF bestand met een korte duidelijke omschrijving. En vermeldt ook uw naam, adres en uw telefoonnummer.
    Wij produceren uw opdracht, waarna u het kan komen afhalen bij de linkerdeur van onze winkel. Betalen kan met pin of kontant.
  • Alles wat per mail aangeleverd kan worden, kunnen wij in productie nemen. Denk dan aan printen, inbinden, posters, plastificeren, textieldruk, drukwerk, etc.
  • Bezorgen of versturen met PostNL is in overleg ook mogelijk. Vermeld dan meteen het afleveradres en factuuradres in de mail. Om de gezondheid van onze koeriers en medewerkers te waarborgen, wordt de bestelling bij de ingang afgeleverd.
  • Happycopy biedt digitale diensten aan op afstand. Bijvoorbeeld grafische opmaak van bestanden. Ook kunnen diensten zoals logo-ontwerp en vectoriseren prima doorgang vinden.
  • Happycopy biedt oplossingen op maat. Onze medewerkers denken graag met u mee en werken, binnen de veilige mogelijkheden graag mee aan maatwerkoplossingen.

Hiermee hopen wij u op deze manier de komende tijd van dienst te kunnen blijven tijdens de lockdown. En als het weer veilig is hopen wij u in goede gezondheid, persoonlijk te kunnen verwelkomen aan de Rijswijkseweg 310 in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Team Happy Copy