Happycopy.nl blijft u van dienst tijdens de lockdown!

Als gevolg van de lockdown voor niet-essentiële winkels is ook Happy Copy gesloten als winkel. Echter gaat onze printservice door op volle toeren. Hierdoor blijven we bijna gelijk aan normaal u van dienst, met het enige verschil dat u niet in onze winkel mag komen.

  • Happycopy.nl biedt u de mogelijkheid uw opdracht per mail of wetransfer aan te bieden. Stuur uw PDF bestand met een korte duidelijke omschrijving. En vermeldt ook uw naam, adres en uw telefoonnummer.
  • Alles wat per mail aangeleverd kan worden, kunnen wij in productie nemen. Denk dan aan printen, inbinden, posters, plastificeren, textieldruk, drukwerk, etc.
  • Wij produceren uw opdracht en sturen u een betaallink, nadat deze voldaan is kunt u het ophalen bij de winkel.
  • Bezorgen of versturen met pPostNL is in overleg ook mogelijk. Vermeld dan meteen het afleveradres en factuuradres in de mail. Om de gezondheid van onze koeriers en medewerkers te waarborgen, wordt de bestelling bij de ingang afgeleverd.
  • Happycopy biedt digitale diensten aan op afstand. Bijvoorbeeld grafische opmaak van bestanden. Ook kunnen diensten zoals logo-ontwerp en vectoriseren prima doorgang vinden.
  • Happycopy biedt oplossingen op maat. Onze medewerkers denken graag met u mee en werken, binnen de veilige mogelijkheden graag mee aan maatwerkoplossingen.

Hiermee hopen wij u op deze manier de komende tijd van dienst te kunnen blijven en als we u niet meer spreken, wensen we u fijne feestdagen. En hopen u na 18 januari in goede gezondheid, persoonlijk te kunnen verwelkomen aan de Rijswijkseweg 310 in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Team Happy Copy