Zomer bij Happy Copy!

openingstijden-2020-happycopy-zomer-snelservice

Het is weer zomer. Misschien een beetje anders dit jaar, maar Happy Copy blijft voor iedereen klaarstaan. I.v.m. de vakantieperiode hebben we de openingstijden iets aangepast. We zijn t/m 4 september van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 - 17.00 uur (ipv 17.30 uur)

En ook dit jaar hebben we een mooie actie: nu stempels, posters en flyers met 15% KORTING. Daarnaast is het de ideale temperatuur om een leuk shirt te laten bedrukken. Op diverse flexfolie hebben we momenteel zelfs 20% KORTING.

Ook in de zomer geldt ons Motto: Printwerk Vandaag klaar? Geen probleem!

De veiligste (minder mensen in de winkel) en makkelijkste manier is om uw ontwerp, vraag of idee en uw telefoonnummer gewoon te mailen naar: info@happycopy.nl

We zijn gespecialiseerd in onder andere: kleurkopieën, zwart/wit kopieën, kleurenprints, inbinden, plastificeren, posters en banners printen, textiel en mokken bedrukken, buttons, laserprinten, drukwerk en relatiegeschenken.

Daarnaast beschikken we over een eigen ontwerpservice. Na een uitleg worden uw wensen op uw verzoek uitgewerkt. Eigenlijk is alles mogelijk. Van visitekaartje tot ontwerp voor een belettering van een vrachtwagen.

Happy Copy zit even buiten de Haagse binnenstad in de buurt van  Station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid, maar ook Halte tram 15 en bus 26 direct voor de deur. (Halte Goudriaankade)
Klik hier voor ook onze routebeschrijving.

Happy Copy