Ontwerpservice in Den Haag

Een ontwerpservice in Den Haag nodig? Als grote stad waar waar veel bedrijven gevestigd zijn, is een goede ontwerpservice praktisch. Happy Copy ontwerpt niet alleen voor startende ondernemers, die zich net hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook gevestigde instellingen, scholen en bedrijven behoren tot de grote klantenkring van de Happy Copy ontwerpservice in Den Haag.

Eigenlijk is alles mogelijk op grafisch gebied en zakelijk drukwerk. Alle gedrukte producten voor een bedrijfsvoering zijn mogelijk: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en offertemappen.

Voor ondernemers die niet meer kunnen beschikken over hun logo of grafisch ontwerp door bijvoorbeeld een faillissement van hun drukkerij heeft Happy Copy zelfs een speciale actie. Een logo wordt GRATIS nagemaakt bij bestelling van een nieuwe huisstijl met gedrukte visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Dat is toch al snel een besparing van 100 euro.

Maar ook ontwerpt Happy Copy een breed scala aan promotioneel drukwerk als: flyers, folders, brochures, presentatiemappen, relatiegeschenken, stempels, stickers, labels, wikkels, cadeauenveloppen, cadeaubonnen, cheques, consumptiebonnen, etc.  Alle grafische ontwerpen voor een goede bedrijfsvoering, ondersteuning voor evenementen, acties, promotie zijn mogelijk.

Het is mogelijk uw wensen aan ons aan te geven, dit kan persoonlijk na het maken van een afspraak met onze ontwerper. Of zoals veel van onze klanten tegenwoordig doen per e-mail. Makkelijk, snel respons en resultaat.

Happy Copy