Brochure ontwerp

Een brochure ontwerp nodig? De ontwerpstudio van Happy Copy in Den Haag ontwerpt brochures voor groothandels, bedrijven, scholen en instellingen.

Een brochure ontwerp is meestal een combinatie van foto’s met begeleidende tekst. Ook worden er af en toe grafische elementen zoals grafieken en tekeningen in opgenomen. Indien u Happy Copy uw brochure wil laten ontwerpen en/of samenstellen, dan is het het makkelijkste om met één van de ontwerpers een afspraak te maken om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Om dit gesprek zo goed mogelijk te laten verlopen is het noodzakelijk dat Happy Copy tijdens dat gesprek beschikt over al het digitale materiaal zoals de teksten, foto’s, e.d.

Op basis van dit gesprek en het aangeleverde (digitale) materiaal krijgt u een passende offerte van Happy Copy. Na akkoord gaat de ontwerper aan de slag volgens de afgesproken termijn en wordt er een digitale proef van het brochure ontwerp per mail gestuurd. Indien u liever een proef op papier heeft, dan is dat aan te geven tijdens het gesprek.

Na de eerste proef geeft u de wijzigingen per mail door, hierna volgt een 2e proef. Indien het gaat om kleine correcties of het verschuiven van bepaalde elementen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken en de ‘fine-tuning’ samen met de ontwerper te doen.

Ook is er de mogelijkheid om het brochure ontwerp ‘modulair’ op te bouwen. Dit is vooral makkelijk als de basis altijd gelijk moet blijven, maar modules onderling makkelijk aanpasbaar of verschuifbaar moeten zijn. Het klinkt heel ingewikkeld, maar uiteindelijk is het makkelijker en Happy Copy heeft hier ervaring mee. Tevens is het altijd mogelijk om een voorbeeld van een modulaire folder te demonstreren.

Voor het drukken van de brochure heeft Happy Copy ook een scala aan mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk van het aantal stuks, het aantal pagina’s en het gewenste papiersoort. Natuurlijk spelen ook altijd de toepassing en de doelgroep van de klant hierbij een rol, Happy Copy kan u adviseren in uw keuze.

Happy Copy