Folder ontwerpen

Een folder ontwerpen? En u kunt dit niet zelf? Geen probleem, de ontwerpstudio van Happy Copy in Den Haag ontwerpt dagelijks folders voor groothandels, bedrijven, scholen en instellingen.

Een folder ontwerpen is meestal een combinatie van foto’s met begeleidende tekst. Ook kunnen n er grafische elementen zoals grafieken en tekeningen in opgenomen. Indien u Happy Copy uw folder wil laten ontwerpen en/of samenstellen, dan is het het makkelijkste om met één van de ontwerpers een afspraak te maken om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Om dit gesprek zo goed mogelijk te laten verlopen is het noodzakelijk dat Happy Copy tijdens dat gesprek beschikt over al het digitale materiaal zoals de teksten, foto’s, e.d.

Op basis van dit gesprek en het aangeleverde (digitale) materiaal krijgt u een passende offerte van Happy Copy. Na akkoord gaat de ontwerper aan de slag volgens de afgesproken termijn en wordt er een digitale proef van de folder ontwerp per mail gestuurd. Indien u liever een proef op papier heeft, dan is dat aan te geven tijdens het gesprek.

Na de eerste proef geeft u de wijzigingen per mail door, hierna volgt een 2e proef. Indien het gaat om kleine correcties of het verschuiven van bepaalde elementen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken en de ‘fine-tuning’ samen met de ontwerper te doen.

Voor het printen of drukken van folders heeft Happy Copy ook een scala aan mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk van het aantal stuks, het aantal pagina’s en het gewenste papiersoort. Maar ook als de folder maar één pagina bevat, dan is het handig te weten of en hoe deze gevouwen moet worden. Natuurlijk spelen ook altijd de toepassing en de doelgroep van de klant hierbij een rol, Happy Copy kan u adviseren in uw keuze, om daarna hiermee rekening te houden bij het folder ontwerpen.

Happy Copy