Folder ontwerp

Heeft u producten of diensten die u onder de aandacht wil brengen middels een papieren folder? Wij ontwerpen dagelijks tweeluik en drieluikfolders voor bedrijven en instellingen. Vele soorten, maten en materiaalsoorten zijn mogelijk, net als iedere oplage.

Wat hebben we nodig per e-mail om een prijsopgave te maken voor uw folder?

  • De tekst van de folder aangeleverd in Word of als tekstbestand.
  • Een omschrijving hoe de folder eruit moet zien, inclusief het formaat en het aantal stuks.
  • Informatie over de afwerking, zoals hoe we hem voor u moeten vouwen.
  • Foto's en afbeeldingen die in de folder moeten komen.
  • Logo’s en illustraties bij voorkeur als een Illustrator Vector EPS.
folders-scherm-gevouwen-ontwerpstudio-grafisch-ontwerp-happycopy
Ontwerpschermen folders

Het is geen probleem indien u niet de tekst digitaal kunt aanleveren of nog geen idee heeft over een uiterlijk of maat. Echter adviseren wij u dan eerst een afspraak met ons te maken. Ook wanneer u de tekst en of logo's op papier kunt aanleveren zijn er mogelijkheden. Echter hoe meer er digitaal en direct bruikbaar aangeleverd kan worden, des te gunstiger de prijs.

Daarnaast is iedere oplage mogelijk. Vaak wordt er eerst gestart met een kleine oplage om te zien of het ook daadwerkelijk om een werkbare folder gaat. Kleine oplages worden geprint en kunnen als het ontwerp goedgekeurd is binnen één dag gereed zijn. Indien de proeffolder werkbaar is kan er worden overgegaan tot een grotere oplage. Grotere aantallen zijn goedkoper om te drukken. Dit kan binnen een paar dagen gereed zijn.

Heeft u zelf een drukker (gevonden) en bent u alleen op zoek naar een ontwerper voor uw folder? Naast dat we bijna alles zelf kunnen printen en drukken zijn we ook voor veel bedrijven, instellingen en organisaties hun vaste ontwerpservice. En indien u toch ook een vrijblijvende prijsopgave voor printen of drukken van ons wil is dat geen probleem.

folders-gevouwen-ontwerpstudio-gereed-grafisch-ontwerp-happycopy

Wij leveren:

bestel-banner-mail-happycopy

Happy Copy