Kalender 2021

Dit jaar hebben we twee basiskalenders ontworpen. Eén speciaal voor bedrijven en één speciaal voor persoonlijk gebruik. Een basiskalender kan geprint of gedrukt kan worden op ieder A-formaat.

Zowel het bovenste gebied (A) als het logo gebied (C) kunnen vrij ingevuld worden. De blokken met de maanden (B) liggen vast, maar wel kan de kleur van de achtergrond en de tekst aangepast worden. Het aanpassen van de basis kalender naar uw huisstijl of eigen wensen is vanaf ± € 15,- afhankelijk van de aanpassingen. Natuurlijk is het ook voor bedrijven mogelijk om gebruik te maken van de familiekalender layout en omgekeerd.

Zelf een ontwerp aanleveren per e-mail, om op de basiskalender plaatsen is natuurlijk ook mogelijk, hou wel rekening met de onderstaande maten:
Formaat gebied A: 195 mm breed x 138 mm hoog (bedrijvenkalender)
Formaat gebied C: 195 mm breed x 31 mm hoog (bedrijvenkalender)
Formaat gebied D: 195 mm breed x 168 mm hoog (familiekalender)

Het grote voordeel van een kalender met logo of foto is dat hij doorgaans het gehele jaar gebruikt wordt, waardoor uw logo zichtbaar blijft. Hieronder staan enkele voorbeelden wat er mogelijk is en de prijzen voor dit jaar! Liever een ander of groter formaat? We kunnen het ook vergroten naar een een posterformaat. Of een heel ander ontwerp met een kalenderlayout? Interesse? Mail ons voor een offerte.

kalender-2021-bedrijven-particulieren-prijzen

Toepassing:

  • Bedrijfskalender, Familiekalender, etc.

Wij leveren ook: