Visitekaartje ontwerp nodig?

Visitekaartje ontwerp nodig? Happy Copy heeft een eigen ontwerpstudio waar visitekaartjes ontwerpservicedagelijks visitekaartjes voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen wordt ontworpen.

In de meeste gevallen levert de klant een logo en de tekst aan per e-mail, met een korte beschrijving wat op welke positie* van het papier gewenst is. Indien dit niet mogelijk is is een schets meestal voldoende. In beide gevallen maakt een ontwerper van Happy Copy een ontwerpproef met een aantal voorbeeldontwerpen en verzend deze per mail, waarna de klant een keuze kan maken en kan aangegeven of het correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden.

Na goedkeuring en naar gelang van de gemaakte afspraak worden de visitekaartjes geprint (snelservice) of gedrukt (glanslak, extra dik, plastic, bierviltjeskarton, etc.) maar in beide gevallen worden de kaartjes zorgvuldig geproduceerd en afgewerkt. Ook kan een visitekaartje ontwerp digitaal geleverd worden, zodat uw eigen (gekozen) drukker het kan produceren. Geef ons de specificaties van uw drukker en we passen het ontwerp hierop aan.

*voor het plaatsen van de elementen, zoals het logo en de tekst zijn er zijn diverse mogelijkheden, denk aan een logo links, rechts of gecentreerd. In een bovenhoek of aan de onderzijde, wel of geen lichte versie van het logo als achtergrond. Daarnaast zijn tweezijdige kaartjes, klapkaartjes, afspraakkaartjes, plastic kaartjes, spiegelkarton, bierviltjes karton ook mogelijk.

Happy Copy