Vlag ontwerp

Een vlag ontwerp nodig? Of het nu gaat om een gevelvlag, mastvlag, beachflag, wimpel of spandoek van vlaggenstof, Happy Copy kan voor ieder mogelijk soort vlag een ontwerp maken.

Wat bij alle ontwerpen, dus ook bij een vlag ontwerp het belangrijkst is, is dat het juist formaat bekend is. Daarna is de opbouw van een vlag gelijk aan ieder ander grafisch product. Indien een klant in een duidelijke uitleg of een schets aangeeft, wat er op welke plaats op de vlag moet komen, zal dit het proces versnellen. Meestal is dit via de mail te regelen. Hierna wordt er een ontwerpproef gemaakt en deze wordt ook weer verzonden per mail, waarna de klant kan aangegeven of het ontwerp correct is of welke wijzigingen moeten plaatsvinden. Indien het gaat om het verschuiven van de elementen, dan is het het makkelijkste om voor de ‘fine-tuning’ een afspraak te maken met de ontwerper.

Na goedkeuring en naar gelang van de gemaakte afspraak wordt de vlag ontwerp in productie genomen. Ook kan een ontwerp digitaal geleverd worden, zodat uw eigen (gekozen) fabrikant het kan produceren. Geef ons de specificaties van deze partij door en we passen het ontwerp hierop aan.

Daarnaast levert Happy Copy een breed assortiment aan promotionele reclameproducten voor buiten zoals mastvlaggen (met of zonder mast), gevelvlaggen (met of zonder vlaggenstok), beachflags (compleet of alleen het doek), Banners van vlaggenstof (met of zonder buizenframe) en montage op locatie is ook mogelijk.

Heeft u de wens om buitenreclame te laten maken, maar geen idee hoe u dit het beste kunt aanpakken? Ook dan is het mogelijk om Happy Copy om advies te vragen. Met foto’s van uw locatie kunnen we vaak al een passend advies verzorgen en anders komen we vrijblijvend op locatie opnemen wat uw wensen zijn.

Happy Copy