Belettering

Belettering
Happy Copy is in de Haagse regio een begrip in het belettering van objecten en het verzorgen van reclame. Door de vele jaren ervaring weten wij waar we over praten. Van de eerste schets via het ontwerp tot en met montage. U kunt bij ons terecht voor alle soorten buitenreclame. Autobelettering / autoreclame, gevel- en raambelettering, reclameborden, lichtreclame, raamdecoratie, groot formaat stickers, spandoeken en vlaggen, bewegwijzering en nog veel meer. Graag informeren we u over de mogelijkheden, producten, materialen, kleuren en toepassingen.

Autobeletteringautobelettering-warmtecompleet-bedrijfswagen-sign-happycopy
Achterruit, dak en/of deuren… het maakt helemaal niets uit, bijna alles is te beletteren. Er is tegenwoordig een breed scala aan egale kleuren snijfolie. Waaronder retro-reflecterend, zilver, goud, metallic, etc. We hebben diverse foliewaaiers waaruit u een kleur kunt kiezen. Autobelettering is ook geschikt voor de belettering van boten, campers, caravans, vrachtauto’s, scooters en motoren.

raambelettering-bodytec-voorschoten-zanstraal-fullcolour-sign-happycopy
Raambelettering

Logo op winkelruit? Of de openingstijden op de voordeur? Zowel aan de binnen- of buitenzijde mogelijk. Met of zonder contrastvlak? Moet het licht doorlaten of juist niet? We hebben inmiddels door heel Nederland beletteringen bij winkels en bedrijven mogen monteren. Of het nu gaat om één kleur of fullcolour raambelettering, eigenlijk is alles mogelijk.

Magneetfolie of magneetbord
Magneetfolie is een dunne magneetplak met een bedrukte toplaag. Het wordt gebruikt voor niet-permanente markering van voertuigen en andere metalen ondergronden. Ook veelgebruikt door bedrijven die tijdelijk van een huurauto gebruik maken of een bedrijfsauto ook privé gebruiken.

reclamebord-breaktime-contour-gesneden-outdoor-indoor-sign-happycopy

Reclameborden
Voor aan de gevel. langs de weg of met uw reclame langs een sportveld. Afhankelijk van de maat en de duurzaamheid is er keuze uit veel materialen als ondergrond. Bijvoorbeeld Trespa, HPL, Dibond, Skybond, PVC of hout. Wilt u dat we een  bestaand bord renoveren of nieuw bord leveren? Eventueel meteen inclusief montage op locatie?  In één of meerdere kleuren? Op de grond of op grote hoogte? Eigenlijk is alles mogelijk, wij regelen het. Naast standaard borden met rechte hoeken zijn ook borden in de vorm van bijvoorbeeld uw (EPS) logo tegenwoordig gangbaar.

lichtbak-8tea5-winkelstraat-uithangbord-sign-happycopy
Lichtbakken

Wij restaureren bestaande en plaatsen nieuwe lichtbakken. Klein, groot of rond, laat ons u adviseren. Laten ombouwen van TL verlichting naar duurzame LED verlichting? Of direct leveren met TL, LED, Neon of een andere lichtbron? Er is heel veel mogelijk voor zowel aan de buitenzijde als in een interieur.

NEON verlichting
Tevens kunnen wij op maat gemaakte NEON verlichting leveren. De eigenschappen van de uitstraling van NEON zijn nog steeds niet door andere lichtbronnen geëvenaard. Vooral het feit dat een NEON buis aan alle zijdes licht geeft, maakt deze vorm van reclame uniek. Naast bekende toepassingen op buiten reclameborden, wordt NEON steeds vaker ingezet in industriële interieurs en interieurs met een terugblik naar disco of de tachtiger jaren. Het is wel een duurder product dan met andere lichtbronnen, maar de eigenschappen zijn uniek.

Inpandige belettering
Denk aan routebordjes, bewegwijzering, bordjes op toiletdeuren, anti doorloop stickers, openingstijden, informatiebordjes, etc.
interieur-belettering-amier-foodhal-stand-sign-happycopy
Fotobehang
Steeds meer gebruikt voor de aankleding en inrichting van horeca-, kantoor en bedrijfspanden. Mogelijk met iedere afbeelding of foto en naadloos geplakt door onze buitendienst op locatie. Een groot voordeel is dat het behang afwasbaar is, waardoor het uitermate geschikt is voor de horeca, wachtkamers en de kinderopvang.

Alle items die vallen onder ‘Belettering’ gaan altijd op offertebasis, mail ons de volgende informatie:

• Uw logo (bij voorkeur als EPS)
• Wat u precies wil hebben inclusief kleur, aantallen en maten
• Of wij het voor u moeten monteren/plakken (incl. adres)
• Wanneer u het nodig heeft

We brengen graag een vrijblijvende offerte voor u uit en indien nodig komt er iemand kijken en meten op locatie.

Toepassing:

 • Reclamebelettering op bedrijfsauto’s, personenwagens, vrachtwagens, aanhangwagens,productie-snijfolie-belettering-sign-happycopy containers, scooters, bakfietsen, fietsen, motoren, helmen, boten, jachten, binnenvaartschepen, winkelruiten, kantoorpanden, etc.
 • Projectbelettering voor beurzen, symposia, exposities, tentoonstellingen, braderieën, markten, bouwplaatsen, evenementen, concerten, festivals, etc.
 • Belettering op lichtbakken, taxibordjes en reclameborden.
 • Beplakken van grote objecten zoals vrachtwagens, gevels, aanhangwagens, etc.

Wij leveren ook:

 • Spandoeken 
 • Rolbanners
 • Ophangsystemen, buizenframes
 • Aanhangwagens met belettering
 • Borden, platen, plexiglas, schuimplaat, geschuimd pvc, dibond
 • Lichtbakken en toebehoren
 • Magneetfolie
 • Spanframes
 • Textielbelettering
 • Stoepborden
Happy Copy