Over ons

De geschiedenis van Happy Copy gaat terug naar 1996. Na de komst van Haagse Hogeschool in de wijk Laak was de vraag ontstaan voor een copyshop en printshop voor studenten. Echter omarmde ook de wijk Schipperskwartier deze ook onze snelle printservice. En behalve de studenten en buurtbewoners ontdekte ook het bedrijfsleven Happy Copy. En naast scripties werden al snel bedrijfspresentaties en huisstijlen geprint. Maar ook promotioneel drukwerk zoals posters en flyers. Toen op een gegeven moment werden de aantallen groter werden, ging de printstudio voor grote oplages over op drukwerk. Niet alleen de oplages werden groter. Ook de poster formaten voor promotie en presentatie. De twee grootformaatprinters printen hebben een hoge kwaliteitsstand voor foto’s en posters, maar ook een optie om bouwtekeningen en bestektekeningen te printen. En van de laatste optie maken ook aannemers en architecten gebruik.  Maar het is ook handig voor cityplanners en hoveniers.

Omdat niet iedereen zelf in staat is om een ontwerp te maken of zo te maken dat het gereed is om te drukken, bieden we een ontwerpservice aan. Deze service kan gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld een logo. Maar ook voor de complete opmaak van een huisstijl. En daarnaast verzorgen we ontwerpen voor al onze leverbare producten. Ook ontwerpen we regelmatig voor bedrijven die al een vaste drukker hebben of zelf een producent voor een bepaald product. Ook als het niet gedrukt wordt en alleen digitaal gebruikt op bijvoorbeeld social media of een scherm.

Door de jaren heen is Happy Copy uitgegroeid van een eenvoudige kopieërwinkel tot een complete reproservice. Niet alleen een simpele print, maar het hele traject van ontwerp tot het afleveren op locatie. Of het nu gaat om cursusmateriaal of alle benodigdheden voor een evenement. Tevens nemen wij veel bedrijven de kopzorgen rond printen uit handen, door er te zijn als een complete service op het gebied van alle grafische behoeften.

Onze slogan luidt: PRINTWERK Vandaag klaar? Geen probleem!

Tevens hebben we in 2003 het bedrijf Kijk op Media opgericht. Samen verzorgen wij zakelijke oplossingen op het gebied van promotionele artikelen voor bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en stichtingen. Zelf verzorgt Kijk op Media projecten zoals belettering, CD/DVD producties, reclameborden langs sportvelden en grote en kleine drukwerkopdrachten. Maar ook ondersteunende producten bij een beurs of evenement.

over-ons-geschiedenis-happycopy-denhaag

Waar vindt u ons?

Rijswijkseweg 308-310
2516 ER Den Haag
Tel. 070 445 00 37
info@happycopy.nl

Openingtijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag gesloten

Aanleveren & bestellen >> 24/7 via info@happycopy.nl
Ophalen is mogelijk NA de mailbevestiging dat de opdracht gereed is!

Onze service

✔ Afspraak = afspraak
✔ Geen verborgen kosten
✔ Zeer snelle levering
✔ Breed aanbod
✔ Vakkundig advies
✔ Snelle offerte
✔ Gratis bestandscontrole
✔ Persoonlijke aanpak
✔ Van 1 tot 1.000.000 stuks
✔ Kwaliteit gegarandeerd

Instagram
Betalen met paypal is mogelijk

Lees dit eerst: Altijd vooraf mailen!

Always send your file by e-mail in advance!

We kindly ask you to send your (pdf) file by email to info@happycopy.nl. Do not come to the store until you have received a confirmation e-mail that your order is ready!

Why email in advance?

First of all, we always need your file in our computer to be able to print it. So you send an email to info@happycopy.nl and we will always immediately start working with your file and email you back immediately when it is ready. Only then do you come to the store to pick it up. If anything is unclear, we will call or email you back immediately. If it is a lot of files or if it is larger than 10 Mb, use the easy Wetransfer.

Isn’t it easier to make from your home or work than at our doorstep?

You probably have an internet connection at home? Or at work? Or on your phone if you travel by public transport. Therefore, there is NO NEED to come to the store to mail. It is much easier for you and us to email it to us in advance and briefly describe what should be done with the file and your telephone number.

Safety

As a result, there are shorter and fewer people in the store. And because of this we don’t have to touch your phone or USB stick. In these uncertain times we try to avoid all unnecessary risks.

We vragen altijd meteen uw (pdf) bestand per mail te sturen naar info@happycopy.nl. Kom pas naar de winkel indien u een bevestiging heeft gekregen dat het klaar is! Op de eerste plaats hebben we altijd uw bestand nodig in onze computer om deze te kunnen printen. U mailt dus naar info@happycopy.nl en wij gaan altijd meteen met uw bestand aan de slag en mailen direct terug als het klaar is. Pas daarna komt u naar de winkel om het op te halen. Mocht er iets onduidelijk zijn dan bellen of mailen we meteen terug. Zijn het veel bestanden of is het groter dan 10 Mb, gebruik dan het makkelijke Wetransfer.