Social Media ontwerp

Naast uw flyer ook doelgroepen bereiken die alleen maar hun kennis vergaren uit Social Media zoals: Facebook, X, Instagram, TikTok en Snapchat? Dat is geen probleem, meestal is een flyer makkelijk om te vormen in de verplichte formaten van deze websites.

Ook de op Facebook en Instagram steeds belangrijkere manieren van posten zoals: Carrousels (minimaal 3 normale berichten in één post), Stories (Langwerpige posts die 24 uur zichtbaar blijven en Reels (langwerpige posts die samen met filmmateriaal een complete post kunnen worden) we kunnen iedere maat voor u ontwerpen en exporteren zodat u het alleen maar zelf hoeft te posten op uw Social Media Account.

Wat hebben we nodig per e-mail om een prijsopgave te maken?

 • Antwoord op de vraag of we ook een A-formaat voor u hebben ontworpen of mogen ontwerpen.
 • Een omschrijving hoe uw wil dat uw elementen eruit gaan zien (indien niet bekend, dan kunnen wij dat ook bedenken)
 • Logo’s en illustraties bij voorkeur als een Illustrator Vector EPS en tekst aangeleverd in Word of als tekstbestand.
 • Wilt u ook het tekstdeel door ons laten verzorgen compleet met adds en hashtags?
social-media-ontwerp-design-facebook-instagram-narrowcasting-ontwerpservice-happycopy-denhaag

Indien u nog geen idee heeft over een uiterlijk of de vorm van de campagne, dan is dat ook geen probleem. Wij doen dit dagelijks. Echter adviseren wij u dan eerst een afspraak met ons te maken. Ook wanneer u de tekst en of logo’s op papier kunt aanleveren zijn er nog steeds mogelijkheden. Echter hoe meer u zelf weet en aangeeft en direct digitaal bruikbaar aangeleverd kan worden, des te gunstiger de prijs. Ook als u zelf geen verstand heeft van posten op social media maar u toch het idee heeft dat daar een doelgroep blijft liggen kunnen we u helpen.

Naast de persoonlijke sociale media kunnen we ook elementen ontwerpen voor uw zakelijke netwerk. Zo kunnen we ook ontwerpen maken voor het gebruik op LinkedIn, die zeker op het vlak werk en carrière veel kan betekenen. En onderschat ook Google Mijn Bedrijf niet. De meeste ondernemers denken dat het volstaat hun bedrijfsnaam, adres, website en openingstijden in te voeren. Dat is inderdaad een mooie start! U moet immers ergens beginnen. Maar je kunt ook posts (berichten met afbeeldingen) en complete advertenties plaatsen op uw eigen deel bij uw bedrijf van Google. En hoe meer u dit zal bijhouden, des te actiever uw bedrijf er voor Google uitziet wat de beoordeling beter maakt.

Als we ook andere zaken voor u ontwerpen dan is het relatief goedkoop en (meestal) weinig werk om ook deze ontwerpen om te zetten of te vertalen naar de maten van alle soorten internet gebruik. En het is voor ons net zo makkelijk om een bericht afbeelding voor bijvoorbeeld Instagram of TikTok te maken als een element voor uw website. Het enige verschil is dat we dan de maat in pixels moeten kennen om het in de juiste verhoduing te maken.

social-media-ontwerp-design-facebook-instagram-narrowcasting-ontwerpservice-happycopy-denhaag

Wij leveren elementen (plaatjes) voor:

 • Facebook (Post, Reels, Story, advertentie)
 • X (voorheen Twitter)
 • Instagram (Post, Reels, Story, Carrousel)
 • LinkedIn
 • Google Post (Mijn Bedrijf)
 • Treads
 • Snapchat
 • TikTok
 • Uw website
 • Narrowcasting
 • Digitale banners om te adverteren
bestel-banner-mail-happycopy
social-media-ontwerp-design-facebook-instagram-narrowcasting-ontwerpservice-happycopy-denhaag

Waar vindt u ons?

Rijswijkseweg 308-310
2516 ER Den Haag
Tel. 070 445 00 37
info@happycopy.nl

Openingtijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00 uur
Zaterdag & zondag gesloten

Aanleveren & bestellen >> 24/7 via info@happycopy.nl
Ophalen is mogelijk NA de mailbevestiging dat de opdracht gereed is!

Onze service

✔ Afspraak = afspraak
✔ Geen verborgen kosten
✔ Zeer snelle levering
✔ Breed aanbod
✔ Vakkundig advies
✔ Snelle offerte
✔ Gratis bestandscontrole
✔ Persoonlijke aanpak
✔ Van 1 tot 1.000.000 stuks
✔ Kwaliteit gegarandeerd

Instagram
Betalen met paypal is mogelijk

Lees dit eerst: Altijd vooraf mailen!

Always send your file by e-mail in advance!

We kindly ask you to send your (pdf) file by email to info@happycopy.nl. Do not come to the store until you have received a confirmation e-mail that your order is ready!

Why email in advance?

First of all, we always need your file in our computer to be able to print it. So you send an email to info@happycopy.nl and we will always immediately start working with your file and email you back immediately when it is ready. Only then do you come to the store to pick it up. If anything is unclear, we will call or email you back immediately. If it is a lot of files or if it is larger than 10 Mb, use the easy Wetransfer.

Isn’t it easier to make from your home or work than at our doorstep?

You probably have an internet connection at home? Or at work? Or on your phone if you travel by public transport. Therefore, there is NO NEED to come to the store to mail. It is much easier for you and us to email it to us in advance and briefly describe what should be done with the file and your telephone number.

Safety

As a result, there are shorter and fewer people in the store. And because of this we don’t have to touch your phone or USB stick. In these uncertain times we try to avoid all unnecessary risks.

We vragen altijd meteen uw (pdf) bestand per mail te sturen naar info@happycopy.nl. Kom pas naar de winkel indien u een bevestiging heeft gekregen dat het klaar is! Op de eerste plaats hebben we altijd uw bestand nodig in onze computer om deze te kunnen printen. U mailt dus naar info@happycopy.nl en wij gaan altijd meteen met uw bestand aan de slag en mailen direct terug als het klaar is. Pas daarna komt u naar de winkel om het op te halen. Mocht er iets onduidelijk zijn dan bellen of mailen we meteen terug. Zijn het veel bestanden of is het groter dan 10 Mb, gebruik dan het makkelijke Wetransfer.