Tips & trucs

Happy Copy, uw complete reprocentrum!

Happy Copy, uw complete reprocentrum! Al sinds 1996 is Happy Copy een Kopieerservice, Printservice, Copyshop, Printshop, Drukkerij, en Textieldrukkerij onder één dak. Het one-stop-shopping concept is uniek in de markt: Happy Copy is gespecialiseerd in onder andere: kleurkopieën, zwart/wit kopieën, kleurenprints, inbinden, plastificeren, posters en banners printen, textiel en mokken bedrukken, buttons, laserprinten, drukwerk en relatiegeschenken.

Lees verder

Wij printen en drukken voor de Horeca!

Happy Copy is gespecialiseerd in printwerk en drukwerk voor de horeca. Zeker nu de terrassen weer open gaan en alles weer langzaam wordt op gestart, kan Happy Copy ondersteunen met producten voor de horeca. Onder andere: Registratievellen voor contact onderzoek, menukaarten, drankkaarten, wijnkaarten, temperatuurregistratielijsten, visitekaartjes, menuposters, allergenen overzichten, etc. Deze …

Lees verder

Foto van een telefoon afdrukken

Vaak krijgen we de vraag, kunnen jullie een foto van telefoon afdrukken? Als u een ‘smartphone’ heeft is de oplossing is heel makkelijk, mail de foto naar info@happycopy.nl.

Dat hoeft niet als u bij ons aan de balie staat, het is makkelijker om het bijvoorbeeld vanaf huis te doen. Zet bij de foto dan een korte uitleg* wat er moet gebeuren, wij mailen terug als het klaar is.

Lees verder

Hoe maak ik een PDF?

Vaak krijgen we de vraag: Hoe maak ik een pdf? Een PDF maken kan op een aantal manieren, het makkelijkste is het om een pdf printer zoals PDFcreator te installeren en dan simpelweg naar PDF te printen. Deze optie is de makkelijkste en het veiligste voor het uiteindelijke resultaat. PDFcreator …

Lees verder

PDF maken

Een pdf kunnen we bijna altijd correct printen! En een PDF maken is heel makkelijk. Misschien heeft u een programma waar u prettig mee werkt en ook goed mee kan printen. Echter wil u nu de daarin gemaakte kaarten laten drukken. Als wij dat programma niet hebben, zouden we weinig voor u kunnen betekenen. Echter is er ook een andere oplossing, namelijk een PDF maken.

Lees verder
Happy Copy