Tips & trucs

Wij printen en drukken voor de Horeca! - Happy Copy is gespecialiseerd in printwerk en drukwerk voor de horeca. Zeker nu de terrassen weer open gaan en alles weer langzaam wordt op gestart, kan Happy Copy ondersteunen met producten voor de horeca. Onder andere: Registratievellen voor contact onderzoek, menukaarten, drankkaarten, wijnkaarten, temperatuurregistratielijsten, visitekaartjes, menuposters, allergenen overzichten, etc. Deze …
Steun de zorg! - In goede en in slechte tijden moeten we elkaar steunen, zeker nu! Wilt u iemand blij maken in de zorg?* Of degene die op de kinderen past terwijl u thuis werkt? Misschien wel ’Houd moed!’, speciaal als steuntje in de rug voor mensen die begrijpelijk bang zijn in deze zware tijd. We hebben diverse voorbeelden voor mok, tas of button. Maar uw eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk. Want een het is toch geweldig om je (super)held(en) een leuk cadeau te geven!
Foto van een telefoon afdrukken - Vaak krijgen we de vraag, kunnen jullie een foto van telefoon afdrukken? Als u een 'smartphone' heeft is de oplossing is heel makkelijk, mail de foto naar info@happycopy.nl. Dat hoeft niet persé als u bij ons aan de balie staat, het is makkelijker om het bijvoorbeeld vanaf huis te doen. Zet bij de foto dan een korte uitleg* wat er moet gebeuren, wij mailen terug als het klaar is.
Hoe maak ik een PDF? - Vaak krijgen we de vraag: Hoe maak ik een pdf? Een PDF maken kan op een aantal manieren, het makkelijkste is het om een pdf printer zoals PDFcreator te installeren en dan simpelweg naar PDF te printen. Deze optie is de makkelijkste en het veiligste voor het uiteindelijke resultaat. PDFcreator …
PDF maken - Een pdf kunnen we bijna altijd correct printen! En een PDF maken is heel makkelijk. Misschien heeft u een programma waar u prettig mee werkt en ook goed mee kan printen. Echter wil u nu de daarin gemaakte kaarten laten drukken. Als wij dat programma niet hebben, zouden we weinig voor u kunnen betekenen. Echter is er ook een andere oplossing, namelijk een PDF maken.