Sponsoring

sponsoringVoor sponsoring hebben we een standaard regel, op al het printwerk, drukwerk en kopieerwerk wat we produceren en waar we het logo/advertentie van Happy Copy op kunnen printen/ drukken, geven we 15% KORTING.

Sponsoring is vooral interessant voor studenten, organisaties, stichtingen  en verenigingen, echter maken ook steeds meer kleine, middelgrote en grote bedrijven gebruik van deze regeling. Ook een sponsoring 15% KORTING is vaak al meegenomen.

Heeft u een ander sponsorverzoek? Dan krijgen we graag per e-mail alle informatie omtrent het evenement, project  en/of doel en een begeleidende mail met wat u van ons verwacht, wij geven zo snel mogelijk antwoord hierop. Wel geven wij direct aan dat we veel van dit soort aanvragen krijgen en helaas niet overal op in kunnen gaan, echter proberen mag altijd.

Samenwerking
Verspreid u drukwerk in een doelgroep of omgeving van Happy Copy, misschien zijn er mogelijkheden om een gezamenlijke actie te doen, waar wij het drukwerk voor leveren. Een voorstel voor dit soort sponsoring ontvangen we graag per mail of u kunt een afspraak maken met dhr. Dick Vrolijk op 070 445 00 37sponsoring

Toepassing:

  • Verengingsboekjes, wijkkranten, posters, flyers, bedrukte kleding, draaiboeken, vipdag boekjes, uitnodigingen, programmaboekjes, affiches, etc.
  • Benefietconcerten, benefietwedstrijden, gala’s, inzamelacties, etc.

 

Happy Copy