Magneetborden

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) reclame voor op uw bedrijfswagen of personenauto? Of heeft u eenmagneetbord-magneetplaat-automagneet-signing-belettering-123dak-happycopy ‘blikvanger’ nodig voor op een ander metalen object zoals een machine, stelling of kast? Met onze magneetborden weet u zeker dat uw boodschap blijft hangen. Ook de oplossing als u werkt in opdracht van een ander bedrijf of tijdelijk zichtbaar wil zijn op een bepaalde locatie of met een bepaald voertuig.

Daarnaast liggen de ontwerpkosten voor een magneetbord laag indien we over een Adobe Illustrator Vector EPS van uw logo of huisstijl beschikken.

Iedere breedtemaat tussen 10 cm en 95 cm en lengtemaat tussen 10 cm en 500 cm is mogelijk. Heeft u liever een andere maat dan standaard? Mail uw EPS, AI of PDF bestand naar info@happycopy.nl met een omschrijving en we mailen de mogelijkheden en/of vrijblijvende offerte terug.

Magneetborden voor bedrijfswagen en personenauto (Alle prijzen exclusief 21% BTW)

FormaatStuksprijsVoorbeeld toepassing
60 x 10 cm€ 39,00Regel tekst bv website
60 x 40 cm€ 49,00Portier bedrijfswagen
70 x 40 cm€ 55,00Cabine bedrijfswagen
80 x 50 cm€ 59,00Cabine / portier bedrijfswagen
100 x 50 cm€ 65,00Cabine / portier bedrijfswagen groot
50 x 50 cm€ 49,00Motorkap klein bedrijfswagen
90 x 90 cm€ 79,00Motorkap groot bedrijfswagen
160 x 60 cm€ 89,00Dubbele cabine / portier bedrijfswagen

Liever een magneetbord gesneden in een speciale vorm? Ook dat is mogelijk bij Happy Copy. Hiervoor hebben we een Adobe Illustrator Vector EPS nodig met een snijlijn voor de buitencontour. Mail uw EPS, AI of PDF bestand naar info@happycopy.nl met een omschrijving en we mailen de mogelijkheden en/of vrijblijvende offerte terug.

Let op: Magnetische borden kunnen een blijvend spoor achterlaten wanneer ze op de lak blijven zitten langer dan 2 dagen. Klik hier voor de volledige handleiding.

Toepassing:

  • Reclame op bedrijfswagens
  • Reclame op touringcarsmagneetbord-magneetplaat-automagneet-signing-belettering-voorbeeld-happycopy
  • Vervangend vervoer, leenauto’s, huurauto’s en leasewagens.

Wij leveren ook:

Happy Copy