Bedrijfskleding voor de horeca

Bedrijfskleding voor de horeca is een breed begrip! Mede omdat er veel verschillende bedrijven onder deze branche vallen. Den Haag heeft veel te bieden op het gebied van Hotels, Restaurants en Café’s. Van de leuke lunchroom ‘Eigen’ in Scheveningen tot visrestaurant ‘Vigo’, maar ook de bijvoorbeeld Foodtrucks. Daarnaast is er in onze stad ook het Invite Horecacollege van ROC Mondriaan, de Horeca Academy, de Francois Vatelschool koksopleiding en is er een middelbare en een hogere hotelschool gevestigd. Den Haag is blij zijn met zoveel ondernemers en deze goede leerinstellingen.

Omdat het binnen deze branche om veel sectoren gaat even een kleine verdeling.

Bedrijfskleding voor keukenpersoneel en productiemedewerkers: koksbuizen (jasjes), kokssloven, schorten, koksbroeken, bakkersbroeken, bakkerschorten, poloshirts, werkschoenen, etc.

Bedrijfskleding voor bediend personeel en countermedewerkers: Serveersloven, schorten, broeken, overhemden, blouses, polo’s, Franse sloven, bbq schorten, serveerschorten, slagersschorten, etc.

In de catalogus met werkkleding hebben we voor eigenlijk alle beroepen werkkleding en bedrijfskleding, al naar gelang van de wensen in dit geval het horecabedrijf. Er wordt een plan/offerte gemaakt waar rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen en mogelijkheden. Alles is mogelijk van koksbuis tot buffetkleding. En indien het horecabedrijf zelf een leverancier heeft voor zijn werkkleding kan Happy Copy na het beoordelen van de stof/materiaal van deze werkkleding deze meestal bedrukken.

Mocht er nog geen logo of ontwerp zijn, dan kan Happy Copy dit ook verzorgen.

Zie ook de speciale bedrijfskleding pagina!

Happy Copy