Betrouwbare printservice in Den Haag

Een betrouwbare printservice is onmisbaar in een wereldstad als Den Haag, waar veel nationale en internationale bedrijven gevestigd zijn, die van een betrouwbare printservice afhankelijk zijn.

Of het nu gaat om enkele stuks of grote oplages Happy Copy is sinds 1996 een betrouwbare partner als snelle printservice. Steeds vaker besteden grote bedrijven na het sluiten van een eigen printservice hun opdrachten bij ons uit. Maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven staan we altijd klaar. Want zowel de bakkerij op de hoek als het landelijke telefoonbedrijf hebben één ding gemeen, voor ons zijn het klanten. Daarnaast zijn we een snelle printservice voor instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen en particulieren.

Ons motto is: ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ Dit kunnen we garanderen omdat we de productie op onze locatie doen. Dus supersnelle levertijden voor posters, kleurenprints, laserprints, tonerprints, stempels, t-shirts met transferdruk, visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, boekjes, rolbanners, etc. Daarnaast is het ook mogelijk direct te laten afwerken door middel van inbinden, vouwen en/of nieten, perforeren of gaten voor bijvoorbeeld een ringband of ordner boren.

Onze snelservice is heel makkelijk als u misgrijpt of op het laatste moment printwerk nodig heeft voor bijvoorbeeld een (belangrijke) afspraak.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan is het makkelijk via wetransfer, Happy Copy heeft een eigen kanaal om dit zo eenvoudig makkelijk mogelijk te maken: https://happycopy.wetransfer.com Indien gereed mailen we direct terug!

Op verzoek is er voor bedrijven, instellingen en scholen ook een eigen bezorgservice binnen de regio Den Haag. Moet uw opdracht op een andere locatie terechtkomen, dan overleggen we altijd hoe en op welk tijdstip u dit wenst.

Happy Copy