Betrouwbare reproservice in Den Haag

Een betrouwbare reproservice is onmisbaar in Den Haag, de stad van recht en vrede, waar veel juridische kantoren en internationale bedrijven gevestigd zijn. Regelmatig print Happy Copy voor een strafhof of advocatenkantoor als ondersteuning voor bijvoorbeeld een rechtzaak. Vanzelfsprekend is het, dat ze hier zeer vertrouwelijk mee om gaan en er ook niet meer informatie over gegeven kan worden. Daarnaast hebben de medewerkers een geheimhoudingsplicht.

Van enkele dossiers tot zeer complexe juridische (recht)zaken. Al sinds 1996 staat Happy Copy bekend als betrouwbare reproservice voor onder andere de juridische branche. Daarnaast is Happy Copy een betrouwbare reproservice voor instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen en particulieren.

Happy Copy lukt het keer op keer hun slogan waar te maken: ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ staat dan ook hoog in hun vaandel, mede omdat ze alles in eigen beheer en op eigen locatie doen. Dus supersnelle levertijden voor posters, kleurenprints, laserprints, tonerprints, stempels, t-shirts met transferdruk, visitekaartjes, flyers, brochures, magazines, boekjes, rolbanners, etc. Daarnaast is het ook mogelijk direct te laten afwerken door middel van inbinden, vouwen en/of nieten, perforeren of gaten voor bijvoorbeeld een ringband of ordner boren.

Een repro (snel)service kan heel handig zijn als u misgrijpt of op het laatste moment reprowerk nodig heeft voor bijvoorbeeld een (belangrijke) afspraak.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren bij Happy Copy is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan kan dat alleen via wetransfer, Happy Copy heeft een eigen kanaal om dit zo eenvoudig makkelijk mogelijk te maken: https://happycopy.wetransfer.com Als de opdracht gereed is mailen ze direct terug!

Op verzoek is er voor bedrijven, instellingen en scholen heeft Happy Copy ook een eigen bezorgservice binnen de regio Den Haag. Moet uw opdracht op een andere locatie terechtkomen, dan is overleg mogelijk op hoe en welk tijdstip u dit wenst.

Happy Copy