City-Pier-City shirt bedrukken

Een City-Pier-City shirt bedrukken? Geen probleem, leverbaar vanaf 1 stuk.

Jaarlijks wordt begin maart in Den Haag het geweldige sportevenement ‘City-Pier-City loop’ gehouden. Deze City-Pier-City of kortweg CPC trekt vele duizenden atleten van over heel de wereld, maar ook 150308_639_city_pier_city_loop_denhaag_fotovaaktienduizenden toeschouwers die langs het parcours ‘hun’ lopers staan aan te moedigen. Een mooie gelegenheid om uw naam, merk en/of logo in beeld te brengen bij een grote groep.

Happy Copy levert ieder jaar (sport)shirts uit voorraad aan bedrijven, waarvan werknemers deelnemen aan de City-Pier-City. Maar we leveren ook kleding aan sportteams, sportclubs, loopgroepjes en particulieren. Daarnaast bedrukken we aangeleverde shirts en voorzien we kleding van bijvoorbeeld een extra logo van een bijgekomen naam of sponsor.

150308_685_city_pier_city_loop_denhaag_fotovaakOok grote groepen van City-Pier-City Business runs kunnen bij Happy Copy terecht voor teamshirts. De Businessrun is de manier om samen met collega’s en relaties een sportieve topprestatie neer te zetten. Honderden vitale organisaties uit het hele land doen inmiddels mee en ontmoeten elkaar in het Business Paviljoen op het Malieveld. Deze teams van de business runs bestaan uit minimaal vier en maximaal acht leden die gezamenlijk de gehele afstand afleggen waarvoor is ingeschreven. De snelste drie finishtijden van de leden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team. Geweldig voor de teamspirit en het uitdragen van de naam en/of logo van het bedrijf.

City-Pier-City Website

Bekijk alle foto’s van Martin Simonis op fotovaak.nl

Happy Copy