Copyshop in Den Haag

Happy Copy is al sinds 1996 dè copyshop van Den Haag. Veel studenten van: ROC Mondriaan, Inholland Academy, de Haagse Hogeschool (HHS), TU Delft, Kunstacademie (KABK) en de Haagse campus van de Universiteit van Leiden zijn voor het printen en inbinden van hun projecten, portfolio’s en scripties afhankelijk van een copyshop. Tevens is Happy Copy de copyshop voor veel bedrijven, instellingen en particulieren in de regio van Den Haag.

Naast het gebruikelijke copyshop assortiment van: kleurenprints, posters, laserprints, tonerprints, t-shirts, visitekaartjes, flyers, inbinden, plastificeren, brochures, magazines, boekjes, stickers, etc. levert Happy Copy ook een zeer breed scala aan promotionele producten zoals: drukwerk, inkjet cartridges, kantoor- en schoolartikelen, stempels, relatiegeschenken, mokken, snijletters, spandoeken en rolbanners.

Happy Copy is gevestigd op loopafstand van het centrum, vlakbij Station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. Veel instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen, studenten en particulieren maken gebruik van de snelservice. Happy Copy’s slogan:  ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ staat hoog in het vaandel en wordt dagelijks waargemaakt voor o.a. printwerk en textiel met transferdruk.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan via wetransfer. Dit is een makkelijke manier om bestanden te verzenden en is zelfs mogelijk vanaf een tablet of mobiele telefoon.  Indien gereed mailt een medewerker direct terug!

Happy Copy