Eindverslag inbinden

Een eindverslag inbinden doe je meestal maar één of hooguit twee keer in je leven. Echter bij Happy Copy doen we dit dagelijks. Na maanden uitzoekwerk en nachtenlang schrijfwerk, wil je toch dat je eindverslag er zo mooi mogelijk uit komt te zien. En daar komt Happy Copy in het verhaal kijken. Want of je nu studeert op de Haagse Hogeschool, Hogeschool INholland, De Hogere Hotelschool, ROC Mondriaan of op de Campus Den Haag van de Leidse Universiteit een mooie afwerking is bepalend voor de eerste indruk en een deel van je eindcijfer.

Kom je met een uitgeprinte versies, dan kunnen een eindverslag inbinden voor studenten met een metalen ringband, een lijmstrip of een plastic ringband. Maar waarschijnlijk is het veel makkelijker om alles door Happy Copy in kleur te laten printen, dan staat het meteen op mooier wat dikker papier en is het inbinden helemaal GRATIS. Als student betaal je uitsluitend het printen en éénmalig € 5,- startkosten.

Dus waarom de stress van lege cartridges, dun papier, sorteren en nachtenlang uitzoekwerk als Happy Copy dit allemaal uit handen kan nemen? De keus is natuurlijk aan jouw, maar mailen is makkelijker dan printen…

Na de ontvangst van de pdf van je eindverslag e-mail kan Happy Copy snel leveren, meestal al binnen een uur. Als je precies aangeeft wat er moet gebeuren, dan geeft dit snelheidsvoordeel. Belangrijk is dat je in de mail het volgende aangeeft: in zwart of in kleur, enkelzijdig of dubbelzijdig en de manier van inbinden van je eindverslag. Voor een verslag wordt er meestal gekozen voor een lijmstrip of de metalen ringband. Transparant plastic voor is standaard, voor de achterzijde kan je ook nog kiezen uit rood, wit, blauw of zwart plastic.

Bij bestanden groter dan 10 mb, is aanleveren alleen mogelijk via wetransfer. Je krijgt van Wetransfer eerst een bevestiging voor het verzenden en daarna een downloadbevestiging. Je hoeft dan even niets te doen, je bestanden worden verwerkt. Zet wel altijd in alle gevallen je telefoonnummer in de mail of het bericht, mocht er iets niet in orde zijn, dan bellen we.

Eén van de medewerkers van Happy Copy mailt je direct terug wanneer je scriptie klaar ligt (en dat is meestal sneller dan je denkt)

Klik hier voor de website van Just van Niel Coaching
Happy Copy