Goedkope printshop

Op zoek naar een goedkope printshop, dan bent u bij Happy Copy aan het goede adres. Aanleveren kan makkelijk per PDF bestand via de e-mail, daarna verzenden ze door heel Europa (en daarbuiten). Met geavanceerde printers en ervaren medewerkers is het mogelijk razend snel te leveren.

Veel instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen, studenten en particulieren maken gebruik van de: “Vandaag Klaar? Geen Probleem!” snelservice voor o.a. printwerk, afwerking, inbinden, plastificeren en textiel met transferdruk. En met een perfecte kwaliteit die je niet snel van een goedkope printshop zou verwachten.

Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor de afwerking als: inbinden, plastificeren, vouwen, nieten, vouwen en nieten, boren, bloklijmen, perforeren, rillen, etc. Zo kan een stapel prints afhankelijk van het gekozen papiersoort uiteindelijk snel en goedkoop een verslag, scriptie, rapport, visitekaartje, flyer, brochure, magazine, boekje, blocnote, schrijfblok, bonnenboekje of uitnodigingskaart worden.

Naast het gebruikelijke assortiment van: kleurenprints, posters, laserprints, tonerprints, t-shirts, stickers, etc. levert Happy Copy ook een zeer breed scala aan promotionele producten zoals: drukwerk, inkjet cartridges, kantoor- en schoolartikelen, stempels, relatiegeschenken, mokken, snijletters, spandoeken en rolbanners.

Veel bedrijven, instellingen, studenten en particulieren in de regio van Den Haag hebben inmiddels in Happy Copy hun goedkope printshop gevonden. Afhalen van printwerk is bij de goedkope printshop Happy Copy is natuurlijk ook mogelijk. Ze zijn al sinds 1996 gevestigd op de Rijswijkseweg 308-310, 2516 ER Den Haag. Dat is op loopafstand van het centrum, Station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. Altijd parkeerruimte en ook makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer: HTMBuzz 26 en Tram 15 (halte Goudriaankade)

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren bij deze printshop is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan via wetransfer. Dit is een makkelijke manier om bestanden te verzenden en is zelfs mogelijk vanaf een tablet of mobiele telefoon. Indien gereed mailt een medewerker direct terug!

Happy Copy