Golden Ten Loop shirt bedrukken

Een Golden Ten Loop shirt bedrukken? Geen probleem, leverbaar vanaf 1 stuk.

Jaarlijks wordt begin mei in Delft de ‘Golden Tenloop’ georganiseerd, deze hardloopwedstrijd met de afstanden van 1, 2.5, 5 en 10 KM. De korte afstanden beperken zicht tot het mooie monumentale centrum van Delft en het 10 KM parcours pakt ook een stuk van het natuurgebied ‘Delfse Hout’ mee.

Vooral in het centrum kan de loop rekenen op vele toeschouwers die langs het parcours ‘hun’ atleten staan aan te moedigen. Een mooie gelegenheid om uw naam, merk en/of logo in beeld te brengen bij een grote groep. Daarnaast gaan de shirts die we leveren doorgaans lang mee, dus uitermate geschikt als blijvende reclamedrager.

Happy Copy levert ieder jaar (sport)shirts uit voorraad aan bedrijven, waarvan werknemers deelnemen aan de Golden Ten Loop. Maar we leveren ook kleding aan sportteams, sportclubs, loopgroepjes en particulieren. Daarnaast bedrukken we aangeleverde shirts en voorzien we kleding van bijvoorbeeld een extra logo van een bijgekomen naam of sponsor.

Naast bedrijven nemen ook instellingen, scholen, buurt of wijken en families deel aan de Golden Ten Teamloop. Een unieke manier om een boost te geven aan de teamspirit én een mooi uitje. Ruim 100 teams gaan de sportieve en gezellige uitdaging en strijd aan om fraaie ereprijzen.

Een team kan deelnemen aan de 5 km prestatieloop of de Golden 10 km. De teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 6 lopers. Bedrijven, instellingen, scholen e.d. kunnen meerdere teams inschrijven. De drie snelste teams krijgen een plaats op het erepodium. Waarbij de pers een veelvoud aan foto’s van deze teams zal maken. Een mooie gelegenheid om een naam of een merk in beeld te brengen, door alle teamleden met een logo van uw bedrijf, instelling of merk te laten lopen.

Golden Tenloop officiële website

Happy Copy