Haagse Horeca Beachvolleybal shirts

Haagse Horeca BeachvolleybalNeemt uw bedrijf deel aan het Haagse Horeca Beachvolleybal shirts nodig? Ieder jaar is Happy Copy leverancier van de shirts en kleding voor de vele volleybal teams. Het laatste weekend van juli of het eerste van augustus wordt het Haagse Horeca Beachvolleybal toernooi gespeeld op het strand van Scheveningen nabij de visafslag en haven.

Het Haagse Horeca Beachvolleybal toernooi is het enige sportevenement dat voor de vele medewerkers van de Haagse Horeca georganiseerd worden. Ieder bedrijf kleedt zijn team aan met opvallende shirts , meestal door Happy Copy voorzien van bedrijfsnaam en logo(‘s). Daarnaast verzorgt Happy Copy ook de overige kleding: volleybalbroekjes, trainingspakken, sweaters, kleding voor de coach alles is mogelijk.

Een mooie gelegenheid voor horecabedrijven en horecaleveranciers om hun naam of logo in beeld te brengen bij collega’s en de toeschouwers. Daarnaast worden er op dit evenement veel foto’s gemaakt zowel door de deelnemende teams als door externe fotografen van diverse media. Zo kan het zomaar voorkomen dat een team van het Haagse Horeca Beachvolleybal toernooi compleet met shirt in de krant komt of op de lokale tvzender omroep west.

Naast sportkleding voor evenementen als de City Pier City, Golden Ten en het Haagse Horeca Beachvolleybal toernooi levert Happy Copy een breed scala van producten voor de horeca als placemats, servies, spandoeken, vlaggen, beachflags, bedrijfskleding voor horecapersoneel, etc.

Facebookpagina: Haagse Horeca Beachvolleybal
Foto: © Ray Kruithof Kremer | Party-Mania.nl

Happy Copy