Scriptie inbinden voor studenten in Den Haag

Een scriptie inbinden voor studenten in Den Haag is één van de specialiteiten van Happy Copy. Op de scholen en de universiteiten moet alles uitgeprint en ingebonden ingeleverd worden. De instellingen in Den Haag zoals de Haagse Hogeschool, INholland, en de Haagse onderdelen van de Leidse Universiteit (Campus Den Haag)  zijn hier geen uitzondering op.

We kunnen een scriptie inbinden voor studenten met een metalen ringband, een lijmstrip of een plastic ringband. Ook is het mogelijk en makkelijk om alles door Happy Copy te laten printen. Als alles in kleur geprint moet worden, dan is deze scriptie inbinden voor studenten GRATIS. Je betaald uitsluitend het printen en € 5,- startkosten.

En waar een thuisprinter langzaam pagina voor pagina print, printen wij 80 per minuut uit. Dat scheelt nogal in tijd (en inkt) als je het ook nog eens een keer of drie nodig hebt.

Na de ontvangst van een pdf bestand van een scriptie per e-mail kan Happy Copy snel leveren, meestal al binnen een uur. Het enige wat we vragen is dat je precies aangeeft wat er moet gebeuren, in zwart of in kleur, enkelzijdig of dubbelzijdig en de manier van inbinden. Voor een scriptie wordt er meestal gekozen voor de metalen ringband of lijmstrip. Transparant plastic voor is standaard, voor de achterzijde kan je ook nog kiezen uit rood, wit, blauw of zwart plastic.

Bij bestanden groter dan 10 mb, dan is aanleveren alleen mogelijk via wetransfer. Je krijgt van Wetransfer eerst een bevestiging voor het verzenden, dan een downloadbevestiging. Je hoeft dan even niets te doen, je bestanden worden verwerkt. Zet wel altijd in alle gevallen je telefoonnummer in de mail of het bericht, mocht er iets niet in orde zijn, dan bellen we.

Eén van de medewerkers van Happy Copy mailt je direct terug wanneer je scriptie klaar ligt (en dat is meestal sneller dan je denkt)

Gratis inbinden banner
Happy Copy