Multi Service Card voor studenten

Het is mogelijk voor studenten om te betalen bij Happy Copy met de Multi Service Card. Als je een geldige kaart hebt en de bijbehorende code weet, dan gaat het eigenlijk vanzelf. Natuurlijk geven we als je afrekmulti_service_kaart_grootent met de Multi Service Card een kassabon, zodat de kosten goed bijgehouden kunnen worden.

Handig om de schoolprojecten te betalen via de Multi Service Card, daarnaast krijg je als student op vertoon van je collegekaart ook nog eens 10% KORTING.  En het maakt niet uit of je op de Haagse Hogeschool, Universiteit van Leiden, TU Delft, VU Amsterdam, ROC Mondriaan, Inholland, Leuven of bij een andere onderwijsinstelling studeert, de 10% KORTING is voor alle studenten. Geef wel even aan voor het afrekenen of je een collegekaart hebt, dat is makkelijker in de kassa.

Bij het printen van je scriptie, (eind)verslag of studierapport geven we studenten standaard korting zonder dat we vragen om een collegekaart. Bij deze producten ligt het immers voor de hand dat het voor een student is en hanteren we direct de studentenprijs met gratis inbinden actie. Het makkelijkste bij alle opdrachten is om deze naar ons te mailen en direct erbij te vermelden wat er moet gebeuren. Is je bestand groter dan 10 MB, kan je het alleen aanleveren via wetransfer. Maar digitaal aanleveren scheelt tijd en dan hoef je de opdracht alleen maar op te komen halen en te betalen.

Happy Copy