Printshop in Den Haag

Op zoek naar een printshop in Den Haag, dan bent u al sinds 1996 bij Happy Copy op de Rijswijkseweg 308-310 aan het goede adres. De mix van moderne en snelle printers en de expertise van de ervaren medewerkers zorgen voor een mooi resultaat.

Om tot een mooi en compleet eindproduct te komen zijn er veel mogelijkheden voor de afwerking als: inbinden, plastificeren, vouwen, nieten, vouwen en nieten, boren, bloklijmen, perforeren, rillen, etc. Zo kan een stapel prints afhankelijk van het gekozen papiersoort uiteindelijk een verslag, scriptie, rapport, visitekaartje, flyer, brochure, magazine, boekje, blocnote, schrijfblok, bonnenboekje of uitnodigingskaart worden.

Naast het gebruikelijke printshop assortiment van: kleurenprints, posters, laserprints, tonerprints, t-shirtsstickers, etc. levert Happy Copy ook een zeer breed scala aan promotionele producten zoals: drukwerk, inkjet cartridges, kantoor- en schoolartikelen, stempels, relatiegeschenken, mokken, snijletters, spandoeken en rolbanners.

Veel bedrijven, instellingen, studenten en particulieren in de regio van Den Haag hebben inmiddels in Happy Copy  hun vertrouwde printshop gevonden.

Happy Copy is gevestigd op loopafstand van het centrum, vlakbij Station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. Veel instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen, studenten en particulieren maken gebruik van de printshop snelservice. Happy Copy’s slogan: ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ staat hoog in het vaandel en wordt dagelijks waargemaakt voor o.a. printwerk en textiel met transferdruk.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren bij deze printshop is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan via wetransfer. Dit is een makkelijke manier om bestanden te verzenden en is zelfs mogelijk vanaf een tablet of mobiele telefoon. Indien gereed mailt een medewerker direct terug!

Happy Copy