Studentenprintshop

Studenten Copyshop for scripties, portfolio's, verslagen, studiemateriaal en infographics
Studenten Copyshop for thesis printing, portfolio's, reports, studypapers and infographics

Happy Copy is dè studentenprintshop (sinds 1996) van Den Haag en omstreken. Veel studenten van: ROC Mondriaan, Inholland Academy, de Haagse Hogeschool (HHS), TU Delft, Kunstacademie (KABK) en de Haagse campus van de Universiteit van Leiden zijn voor het printen en inbinden van hun projecten, portfolio’s en scripties afhankelijk van een studentenprintshop. En dus bij Happy Copy aan het juiste adres.

Op vertoon van je collegekaart 10% KORTING op het hele assortiment!

Naast het gebruikelijke studentencopyshop assortiment van: kleurenprints, posters, laserprints, tonerprints, t-shirts, visitekaartjes, flyers, inbinden, plastificeren, brochures, magazines, boekjes, stickers, etc. levert deze studentenprintshop ook een zeer breed scala aan promotionele producten zoals: drukwerk, inkjet cartridges, kantoor- en schoolartikelen, stempels, relatiegeschenken, mokken, snijletters, spandoeken en rolbanners.

Studentenprintshop Happy Copy is gevestigd op loopafstand van de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan in de Waldorpstraat. Veel instellingen, scholen en bedrijven, stichtingen, instellingen, studenten en particulieren maken gebruik van de snelservice. Happy Copy’s slogan: ‘Vandaag Klaar? Geen Probleem!’ staat hoog in het vaandel en wordt dagelijks waargemaakt voor o.a. printwerk en textiel met transferdruk.

De snelste en makkelijkste manier van aanleveren is digitaal via de mail met een PDF bestand. Zijn de bestanden groter dan 10 mb of zijn het meerdere bestanden, dan via wetransfer. Dit is een makkelijke manier om bestanden te verzenden en is zelfs mogelijk vanaf een tablet of mobiele telefoon. Indien gereed mailt een medewerker direct terug!

Happy Copy