Verslag inbinden voor studenten in Den Haag

Een verslag inbinden voor studenten is één van de specialiteiten van Happy Copy. Nog steeds moet op onderwijsinstellingen zoals scholen en de universiteiten alles uitgeprint en ingebonden ingeleverd worden. De instellingen in Den Haag zoals de Haagse Hogeschool, INholland, ROC Mondriaanen de Haagse onderdelen van de Leidse Universiteit (Campus Den Haag) zijn hier geen uitzondering op.

Kom je met een uitgeprinte versies, dan kunnen een verslag inbinden voor studenten met een metalen ringband, een lijmstrip of een plastic ringband. Maar waarschijnlijk is het veel makkelijker om alles door Happy Copy te laten printen. Als alles in kleur geprint moet worden, dan is deze scriptie inbinden voor studenten GRATIS. Je betaald uitsluitend het printen en € 5,- startkosten.

En waar een thuisprinter langzaam pagina voor pagina print, printen wij 80 per minuut uit. Dat scheelt nogal in tijd (en inkt) als je het ook nog eens een keer of drie nodig hebt.

Na de ontvangst van een pdf bestand van een verslag per e-mail kan Happy Copy snel leveren, meestal al binnen een uur. Als je precies aangeeft wat er moet gebeuren, dan heeft dat voordeel in de snelheid dat wij het kunnen verwerken. Dus graag vermelden: in zwart of in kleur, enkelzijdig of dubbelzijdig en de manier van inbinden. Voor een verslag wordt er meestal gekozen voor een lijmstrip of de metalen ringband. Transparant plastic voor is standaard, voor de achterzijde kan je ook nog kiezen uit rood, wit, blauw of zwart plastic.

Bij bestanden groter dan 10 mb, is aanleveren alleen mogelijk via wetransfer. Je krijgt van Wetransfer eerst een bevestiging voor het verzenden en daarna een downloadbevestiging. Je hoeft dan even niets te doen, je bestanden worden verwerkt. Zet wel altijd in alle gevallen je telefoonnummer in de mail of het bericht, mocht er iets niet in orde zijn, dan bellen we.

Eén van de medewerkers van Happy Copy mailt je direct terug wanneer je scriptie klaar ligt (en dat is meestal sneller dan je denkt)

Gratis inbinden banner
Happy Copy