Werkkleding voor hoveniers

Werkkleding voor hoveniers is maar een voorbeeld van een branche waar Happy Copy voor veel bedrijven de werkkleding levert. In Den Haag en de omliggende gemeenten zijn veel tuinen, parken en bossen, die onderhouden worden door hoveniers en groenverzorgers.

Behalve werkkleding voor de hoveniers levert Happy Copy ook aan tuinarchitecten, landschapsarchitecten, stratenmakers, groenverzorgers, snoeiers, tuindersmedewerkers van tuincentra, boomkwekers, etc. Voor hoveniers adviseren we al snel donkere en sterke werkkleding aan. Plantensappen, tuinaarde en potgrond kunnen makkelijk vlekken op een te lichte stof. Daarnaast hebben de meeste hoveniers zelf een voorkeur voor donkergroene en donkerbruine werkkleding.

In de catalogus met werkkleding hebben we voor eigenlijk alle beroepen werkkleding en bedrijfskleding, al naar gelang van de wensen in dit geval het hoveniersbedrijf. Er wordt een plan/offerte gemaakt waar rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen en mogelijkheden. Alles is mogelijk van werkjas tot overal. En indien een hoveniersbedrijf zelf een leverancier heeft voor zijn werkkleding kan Happy Copy na het beoordelen van de stof/materiaal van deze werkkleding deze meestal bedrukken.

Behalve werkkleding leveren we ook drukwerk voor hoveniers, zoals: visitekaartjes, briefpapier, bouwtekeningen, bestektekeningen, orderbonnen, magneetplaten en tuinborden. Maar ook afbeeldingen op plaatmateriaal, vinyldoek, vlaggenstof, buitenschilderij.
En indien er nog geen logo of ontwerp is, dan kan Happy Copy dit ook verzorgen.

Zie ook de speciale bedrijfskleding pagina!

Happy Copy