Werkkleding voor loodgieters

Werkkleding voor loodgieters is maar een voorbeeld van een branche waar Happy Copy voor veel bedrijven de werkkleding levert. Den Haag is een eeuwenoude stad met veel ambachten en bedrijvigheid. Behalve werkkleding voor loodgieters levert Happy Copy ook  aan schilders, aannemers, bouwbedrijven, restaurants, cateringbedrijven, garages, installatiebureaus, kappers, schoonmakers, dakdekkers, elektriciens, rioolontstoppers, autoruiten reparateurs, fietsenmakers, beachclubs, glazenwassers, bloemisten, winkels, cafés, marktverkopers, beveiligers, overheidsinstellingen, etc.

In het geval van een loodgietersbedrijf is het even noodzakelijk om samen te bespreken waar voornamelijk gewerkt wordt. Maar meestal adviseren we donkere en sterke werkkleding aan. Omdat er vaak op moeilijk bereikbare plaatsen gewerkt moet worden. Vieze, vochtige kruipruimtes en stoffige zolders zijn vaak meer de regel dan de uitzondering. Daarnaast kan het ook behalve erg warm, ook juist erg koud en vochtig zijn.

In de catalogus met werkkleding hebben we voor eigenlijk alle beroepen werkkleding en bedrijfskleding, al naar gelang van de wensen in dit geval de loodgieter. Er wordt een plan/offerte gemaakt waar rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen en mogelijkheden. Alles is mogelijk van werkjas tot overal. En indien de loodgieter zelf een leverancier heeft voor zijn werkkleding kan Happy Copy na het beoordelen van de stof/materiaal van deze werkkleding deze meestal bedrukken.

Behalve werkkleding leveren we ook drukwerk voor loodgieters, zoals visitekaartjes, briefpapierservicestickers, werkbonnen, orderbonnen, bestellijsten, werkbriefjes, ‘Nat’kaarten, magneetplaten, steigerspandoeken en de ‘Hier werkt…’ borden voor achter het raam. En indien er nog geen logo of ontwerp is, dan kan Happy Copy dit ook verzorgen.

Zie ook de speciale bedrijfskleding pagina!

 

Happy Copy