Werkkleding voor schilders

Werkkleding voor schilders is maar een voorbeeld van een branche waar Happy Copy voor veel bedrijven de werkkleding levert. Den Haag is een eeuwenoude stad met veel ambachten en bedrijvigheid. Behalve werkkleding voor schilders levert Happy Copy ook  aan loodgieters, aannemers, bouwbedrijven, restaurants, cateringbedrijven, garages, installatiebureaus, kappers, schoonmakers, dakdekkers, elektriciens, rioolontstoppers, autoruiten reparateurs, fietsenmakers, beachclubs, glazenwassers, bloemisten, winkels, cafés, marktverkopers, beveiligers, overheidsinstellingen, etc.

In het geval van een schildersbedrijf is het even noodzakelijk om samen te bespreken waar voornamelijk gewerkt wordt. Binnen of buiten? In een gesloten galerij of op een steiger? Dan kan het warm, ook juist erg koud en vochtig zijn. Maar meestal adviseren we licht gekleurde en sterke werkkleding voor schilders, immers ieder spatje is zichtbaar.

In de catalogus met werkkleding hebben we voor eigenlijk alle beroepen werkkleding en bedrijfskleding, al naar gelang van de wensen in dit geval de schilder. Er wordt een plan/offerte gemaakt waar rekening gehouden wordt met zijn/haar wensen en mogelijkheden. Alles is mogelijk van werkjas tot overal. En indien een schilder zelf een leverancier heeft voor zijn werkkleding kan Happy Copy na het beoordelen van de stof/materiaal van deze werkkleding, deze meestal ook bedrukken.

Behalve werkkleding leveren we ook drukwerk voor schilders, zoals visitekaartjes, briefpapierstickers voor op bijvoorbeeld verfblikken, werkbonnen, orderbonnen, bestellijsten, werkbriefjes, ‘Nat’kaarten, magneetplaten, steigerspandoeken en de ‘Hier werkt…’ borden voor achter het raam. En indien er nog geen logo of ontwerp is, dan kan Happy Copy dit ook verzorgen.

Zie ook de speciale bedrijfskleding pagina!

Happy Copy