Werkstuk inbinden voor scholieren

Een werkstuk inbinden voor scholieren hoort tot de dagelijkse werkzaamheden van Happy Copy. Steeds vroeger beginnen scholieren te leren hoe ze een werkstuk moeten samenstellen, printen en inbinden. Vroeger gebeurde dit vaak in een snelhechtermapje met twee gaatjes, maar de laatste tijd hechten de scholieren en ouders er toch meer waarde aan dit op een mooie manier in te leveren. En ook op de basisscholen vind de juf of de meester het leuk om te ontvangen.

We kunnen een werkstuk inbinden voor scholieren met een plastic of metalen ringband, maar ook de lijmstrip wordt vaak gekozen. Ook is het mogelijk en makkelijk om alles door Happy Copy te laten printen. Want waar een thuisprinter langzaam pagina voor pagina print, printen wij 80 per minuut uit. Dat scheelt nogal in tijd (en inkt) als je het ook nog eens een keer of drie nodig hebt.

Stuur een pdf bestand van het werkstuk (in word of open office heb je kans dat het gaat verspringen) per e-mail kan Happy Copy snel leveren, meestal al binnen een uur. Als de medewerkers van Happy Copy weten wat er moet gebeuren, dan is het snel klaar. Ze dit duidelijk in de mail erbij!
• Printen in zwart of in kleur?
• Enkelzijdig of dubbelzijdig?
• De manier van inbinden? Plastic ringband? Metalen ringband? Lijmstrip? Snelhechter?
• Plastic covers: Transparant plastic voor is standaard, voor de achterzijde kan je ook nog kiezen uit rood, wit, blauw of zwart plastic.

Is je bestand groter geworden dan 10 mb, dan kan je deze niet mailen, maar wel sturen via wetransfer. Je krijgt van Wetransfer eerst een bevestiging voor het versturen en daarna een downloadbevestiging. Je hoeft dan even niets te doen, je bestanden worden verwerkt door happy Copy. Zet wel altijd in alle gevallen je telefoonnummer in de mail of het bericht, mocht er iets niet in orde zijn, dan bellen we.

Eén van de medewerkers van Happy Copy mailt je direct terug wanneer je werkstuk klaar ligt (en dat is meestal sneller dan je denkt)

Gratis inbinden banner
Happy Copy