Paypal

UK-flag_smal

Om wereldwijd bestellen en betalen makkelijker te maken, heeft Happycopy.nl een PayPal account. Het maakt dus niet uit waar u ter wereld de bestelling plaatst en waar de opdracht door Happycopy.nl geleverd moet worden.

Hoe werkt PayPal bij Happy Copy?

Plaats een bestelling via e-mail. Dit is mogelijk door het sturen van een PDF bestand en een korte omschrijving van de opdracht en het factuuradres en afleveradres.
Vermeld ook uw telefoonnummer, dan kunnen we bij eventuele vragen over uw opdracht telefonisch contact opnemen. Geef aan dat u wil betalen via PayPal, wij geven eerst een prijsopgave. Na uw akkoord op deze prijsopgave, sturen we een PayPal betaalverzoek.

Als deze voldaan is dan maken we direct de opdracht gereed en wordt hij verzonden via onze bezorgservice of via de post. Indien u de bestelling zelf komt afhalen in de winkel van Happy Copy, Rijswijkseweg 308 – 310, 2516 ER Den Haag gelieve met PIN of contant geld betalen.

Wat is PayPal?

Dit is wereldwijd één van de meest gebruikte online betaalsystemen. Het systeem fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Meer informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/PayPal

Happy Copy