Huisstijl Ontwerpen

Onze ontwerpstudio kan aan de hand van uw logo een verdere huisstijl ontwerpen. Reeds vele zijn u voorgegaan, de afgelopen jaren ontwierpen wij voor bedrijven, scholen, verenigingen, stichtingen en organisaties.

Maar wat is een huisstijl? Eigenlijk wil huisstijl zeggen, dat het gaat om een vaste presentatie naar buiten toe. Vaak de eerste kennismaking voor potentiële  klanten en belangrijk voor de uitstraling van de organisatie of het bedrijf. Een huisstijl bevat een verzameling van drukwerkproducten, waarvan het uiterlijk gelijk is qua kleur, logo en lettertype. Standaard in deze verzameling zijn visitekaartje, stempel, briefpapier en enveloppen. Dit kan eventueel uitgebreid worden met items als vervolgpapier, offertemap, presentatiemap, factuurblok, etc.

visitekaartjes_05_happycopyvisitekaartjes_03_happycopyHuisstijl

Hoe werkt het?

  • Maak een afspraak met onze grafisch ontwerper.
  • Leg hem uw ideeën uit eventueel met behulp van schetsen, foto’s, moodbord.
  • De ontwerper maakt een prijsopgave en na uw goedkeuring ook voorbeeldontwerp.
  • Na goedkeuring van het voorbeeld ontwerp, kan u definitief kiezen welke huisstijl producten u wil laten printen of drukken.

Uiteindelijk is het ook mogelijk een totaalpakket leveren met promotioneel drukwerk zoals flyers en posters. Maar ook bedrijfskleding, banners, vlaggen, autobelettering, raambelettering, relatiegeschenken behoren tot ons assortiment.

Bij grote bedrijven bewaakt de afdeling communicatie vaak de huisstijl en alle uitingen naar buiten, bij het midden- en kleinbedrijf wordt dit vaak gedaan door de ontwerper van het logo of de huisstijl. Dit om ervoor te zorgen dat alle digitale en gedrukte uitingen hetzelfde uiterlijk hebben.