Cursusmateriaal

CursusmateriaalHappy Copy verzorgt cursusmateriaal voor veel opleidingen en cursussen in Den Haag. Voor de alle reguliere onderwijsinstellingen. Maar ook voor privéopleidingen en -lessen. Van een HBO opleiding ‘Recht en Maatschappij’ tot gitaarlessen. Eigenlijk is ondersteunend geprint of gedrukt materiaal voor iedere educatieve richting mogelijk.

Veel voorkomende onderdelen bij cursusmateriaal:

Cursusmap – Vaak een combinatie van een cursusboek en een werkboek, wordt vaak losbladig geleverd in een ringbandmap. Ieder aantal mogelijk, tabbladen mogelijk, combinatie gekleurde bladen en zwart/wit bedrukte bladzijdes mogelijk. Een voordeel is dat de informatie makkelijk ‘up-to-date’ te houden is door de leerinstelling en het snel geproduceerd kan worden door Happy Copy. Kan compleet in de map geleverd worden met tabbladen.

Cursusboek – Een gedrukt of geprint boekwerk met leerstof, ook mogelijk met een begeleidende Cursusmateriaalcd-rom of dvd waarop bijvoorbeeld modellen, een casus, foto of videomateriaal staat. Mogelijk in kleine en grote oplages, zowel geprint of gedrukt.

Werkboek – Een gedrukt of geprint boekwerk, waar meteen in geschreven kan worden, soms zelfstandig of als ondersteuning van een cursusboek.

Reader – Deze wordt vaak door de instelling of de docent samengesteld met aantekeningen, eigen werk en uittreksels. Meestal per leerperiode wordt de inhoud aangepast i.v.m. de relevantie hiervan. Vaak in kleinere oplages geprint en simpel ingebonden.

Schrift – Een schrift van blanco pagina’s, gelinieerd of met ruitjes. Geheel met kaft van de opleiding of leerinstelling als ondersteuning van de student/cursist om eigen aantekeningen over de lesstof te geven.

Formulieren – Vellen met voorgedrukte elementen zoals een gezicht (voor een
visagieopleiding) een gebitstekening (voor een tandarts of mondhygiënistenopleiding) of een Cursusmateriaalnotenbalk (voor muziekles) Eventueel op een blok of in een schrift mogelijk.

Happy Copy levert ook:

  • Bedrukte pennen
  • Ringbandmappen met een eigen ontwerp
  • Hoesjes om een USBstick, cd of dvd in te schuiven
  • Kladbloks, notitieblokken, etc.
Happy Copy