Slabbetje

Niet met lege handen op kraamvisite of kent u iemand die niet kan eten zonder knoeien? Geef een Slabbetjeslabbetje cadeau! Leuk met een afdruk van het geboortekaartje! De voorkant is van glad, bedrukbaar katoen en de achterzijde is van badstof. De slabbetjes worden handgemaakt voor Happy Copy door een naaiatelier.

Slabbetje met foto/afbeelding (transferdruk)
We kunnen snel een foto/afbeelding op een slabbetje drukken door middel van transferdruk. Door middel van een kleurenprinter en een drager wordt de afbeelding met een textielpers onder druk met hitte op het slabbetje gedrukt.

1 slabbetje, bedrukt aan 1 kant in fullcolour € 14,50
1 Eigen slabbetje, lichte kleur, bedrukt aan 1 kant in fullcolour
[bedrukken op eigen risico]
€ 7,95
Korting bij aantallen? zie onder

Aanlevering: Digitale foto, bitmapbestand (jpg, pdf, word, eps, powerpoint, photoshop), geboortekaartje, foto op papier.
Wasbaarheid: koud op de hand, strijken aan de binnenzijde, nooit in droger, nooit bleken, nooit chemische reiniging. (Wasvoorschrift op achterzijde)
Levertijd: Enkele stuks binnen enkele uren, gekleurde shirts en grotere aantallen binnen enkele dagen.
Toepassing: als kraamcadeau, als aandenken, etc.
Oplage: Levering vanaf 1 stuk

Korting bij aantallen:short_flexdruk_03

5 – 14 stuks 10%
15 – 24 stuks 15%
25 – 99 stuks 20%
100 stuks of meer Mail

Wij leveren ook:

Al het door ons geleverd textiel wordt geproduceerd met oog op het milieu en de merken die we gebruiken hebben meerdere keurmerken en certificaten. Waaronder WRAP (humaine, wettige, menselijke, etnische arbeid), Fairtrade, Fairwear, BSCI

 

Happy Copy